Black Friday

Black Friday Black Friday

Black Friday is sinds jaren uit de USA over komen waaien en is de dag na Thanksgiving (4e dond. van november: Black Friday). Sedert 1952 kleurt deze dag het begin van de kerstverkoop voor winkeliers - vaak met een unieke aanbieding. Zo ook bij ons in Nederland en Belgie. Vaak gelden de aanbiedingen tot de eerste maandag  (Cyber Monday) na Black Friday. Black Friday kortingen gelden op geselecteerde items in onze winkel wees dus op tijd. TIP! Filter op je maat voor de juiste beschikbaarheid. Lees meer...

Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Black Friday

Black Friday is sinds jaren uit de USA over komen waaien en is de dag na Thanksgiving (4e dond. van november: Black Friday). Sedert 1952 kleurt deze dag het begin van de kerstverkoop voor winkeliers - vaak met een unieke aanbieding. Zo ook bij ons in Nederland en Belgie. Vaak gelden de aanbiedingen tot de eerste maandag  (Cyber Monday) na Black Friday. Black Friday kortingen gelden op geselecteerde items in onze winkel wees dus op tijd. TIP! Filter op je maat voor de juiste beschikbaarheid.

Black Friday Herenkleding: de 1e uitverkoop na Thanksgiving

Na Thanksgiving

Black Friday komt uit de Verenigde Staten en geeft het startsein voor de kerstinkopen. Het is altijd één dag na Thanksgiving (de 4e donderdag van maand). Er worden tijdens deze dagen parades en feesten gehouden. Tijdens de Black Friday Herenkleding uitverkoop zijn allerlei kledingstukken te koop met een unieke korting. Denk aan broeken, jassen, overhemden, poloshirts, boxershorts, T-shirts en meer. De kortinge op Black Friday lopen op tot wel 30%, 50% en soms zelfs 70%. Het originele doel is het opruimen van de magazijnen zodat men vers kan inkopen voor kerstmis. Omdat deze dagen in Nederland zo dicht tegen SInterklaas aan liggen is het effect anders. De Nederlandse retail grijpt alle momenten aan om maar te kunnen stunten zoals Black Friday, maar ook Singles Day (11-11) en Cyber Monday.

Heren Black Friday deals

Black Friday Herenkleding

Speciaal voor Black Friday / Zwarte Vrijdag bieden wij speciale herenkleding aan. BlackFrida bij de Herenwinkel in Amsterdam. Black Friday kledij voor heren. Alles met een stevige korting. Dus kijk lekker rond in de winkel en sla je slag want het duurt maar een paar dagen - en officieel is het maar 1 dag.

Black Friday overhemden

Zwarte Vrijdag voor Heren

Waarom noemen we Black Friday niet Zwarte Vrijdag? Het zou namelijk echt iets zijn voor Westerlingen om dit te vertalen. Toch is de Engelse term behouden gebleven. Men kent BLack Friday uit het buitenland en kent daarmee het principe. De term is nu niet meer weg te denken. Dit zal na enige jaren waarschijnlijk ook gelden voor Cyber Monday.

Mannen: Wat betekent Black Friday?

Waar de term Black Friday vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Men denkt dat het komt door de volle winkelstraten (de straten staan zwart van winkelende heren). Ook kan het zijn dat het iets te maken heeft met de boekhouding - de winkeliers gingen vanuit het rood naar het zwart (lees: winst maken). Ook is gezegd dat de term sinds de jaren '60 is ontstaan door de hoeveelheid smog als gevolg van alle reizigers.

Amerikaanse Gekte

Black Friday is in Amerika werkelijk een gekte. Het is som zo druk dat heren en soms hele families op straat salpen om bepaalde goederen te pakken te krijgen. Men parkeert al een week eerder om een bpeaalt plekje vrij te houden bijvoorbeeld. En bedenk dat er soms wel rijen van 20-30m lengte kunnen ontstaan want het is afrekenen, afrekenen en nog eens afrekenen. De bizar lage prijzen maken wat los in de Amerikaan.

Black Friday aanbiedingen en kortingen

Wat vinden wij van Black Friday

In Nederland komt Black Friday niet altijd even goed uit. De nieuwe collectie is nog maar net ontvangen en wij zijn niet bekend met het stevig afprijzen zo net voor Sinterklaas. Je zou zelfs kunnen bedenken dat het beter is om dit soort dagen over te slaan. 

Wat besteden we?

In 2017 besteede de gemiddelde Amerikaan gemiddeld 300 dollar aan Black Friday. En dat met heren kortingen met Black Friday tot wel 70%. Bedrijven spelen in op de consumentenbehoefte. Geniet van unieke herenkleding voor heren. Wees snel want OP=OP

Post your comment

Heerenzaak