Heerenzaak, naast de RAI, hebben we een grote collectie overhemden als beurskleding. Het is mogelijk om alle verschillende overhemden in grote aantallen te verkrijgen. Onze overhemden zijn van de allerhoogste kwaliteit. En een overhemd borduren is geen enkel probleem. Of liever een overhemd bedrukken, dat is ook geen probleem. Onze kleding doet het goed op allerlei evenementen en is een mooi visitekaartje voor het personeel en relaties. Hieronder vind je meer informatie over maatwerk oplossingen.

Bel ons gelijk op 020 – 233 16 95 of per e-mail: info@heerenzaak.nl om de mogelijkheden voor overhemden voor een beurs te bespreken. We helpen graag.

Overhemden als beurskleding

Opzoek naar overhemden als beurskleding of bedrijfskleding op een beurs? Heerenzaak bevindt zich naast de RAI in Amsterdam en kan grote aantallen overhemden leveren. Het voordeel aan onze ruime collectie is dat wij niet alleen witte of blauwe overhemden leveren als beurskleding. Je kunt kiezen uit talloze overhemden met bijvoorbeeld een print of een leuk knoopje. We helpen graag om het juiste overhemd voor op een beurs te vinden. Onze overhemden zijn van de allerhoogste kwaliteit, echt representatief en gaan lang mee.

beurs overhemden voor de rai of jaarbeurs voor hem en haar

Overhemd borduren in Amsterdam

Je overhemd bedrukken of borduren geeft een professionele en mooie uitstraling. Alles is mogelijk: Een bedrijfslogo op de borst borduren. Of een tekst op de mouw borduren. Nadat we de gewenste overhemden bepaald hebben, kunnen we ze voor je laten borduren. Zo heb je altijd een representatieve bedrijfsoutfit voor op een beurs. Borduren is mogelijk in elke gewenste kleurcombinatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overhemd bedrukken in Amsterdam

Een overhemd bedrukken in Amsterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld het bedrijfslogo of een slogan bedrukken op de borst of achterkant van het overhemd. Heerenzaak heeft een ruime keuze kwaliteits overhemden. Hierdoor vind je altijd het perfecte overhemd. Deze wordt vervolgens met de modernste bedrukking technieken bedrukt.

overhemden voor een beurs voor mannen en vrouwen vlakbij de rai

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Wil je kleding laten borduren of bedrukken met een naam of logo dan is het mogelijk. De kosten hangen samen met de complexiteit van het logo en tekst dat moet worden geborduurd of bedrukt (denk aan aantal kleuren, type opmaak en grootte). 1 basiskleur is machinaal sneller te borduren dan een zeer complex logo met ingewikkelde motieven. Bedrukken kan dan soms een aantrekkelijke alternatief zijn. Houd altijd rekening met vaste mal kosten. Om een indicatie te geven kan het beste even contact met ons worden opgenomen. Dan bespreken we de wensen.

Maatwerk voor bedrijven

We hebben een ruime keuze overhemden en helpen graag met maatwerk voor bedrijven. Neem bij afname van grote aantallen immer persoonlijk contact met ons op. Wij kunnen zeer snel een op maat gemaakte offerte voor je opstellen en de wensen en alternatieven bespreken.

Waar kan geborduurd of bedrukt worden?

Borduren of bedrukken kan standaard op de volgende manieren. Op de borst (links of rechts). Op de mouwen (bovenarm). Op de achterkant. Kosten zijn afhankelijk van de grootte en het aantal kleuren. Neem contact op mocht de bedrukking op een andere plek op het overhemd gewenst zijn. We bespreken dan de mogelijkheden. Want: veel is mogelijk.

Wat hebben we nodig om de order snel te verwerken?

  • Aantal overhemden en aantallen per maat
  • Gewenste kwaliteit en uitstraling (stofkeuze of zelfs merkkeuze)
  • Een logo met hoge resolutie (zeker voor PNG of JPG bestanden)
  • Bestandsvorm bij voorkeur EPS, AI, PDF, PSD (vector gebaseerd)
  • Locatie van het logo (zie hierboven)
  • Naam, adres en afleverlocatie
  • Eventuele deadlines

Overhemden naast de RAI

Neem gerust contact op om de juiste overhemden voor een beurs te vinden. Heerenzaak bevindt zich op een steenworp afstand van de RAI Amsterdam en ook de Jaarbeurs is vanaf ons goed te bereiken. We helpen graag. Bel ons daarom op 020 233 16 95 of info@heerenzaak.nl.