Ben je op zoek naar veel overhemden in Amsterdam, net zoals een groothandel? Dan ben je aan het juiste adres. Klanten kiezen er voor om overhemden groot in te kopen, zodat ze de aankomende jaren niet voor iedere (nieuwe) beurs weer een aantal overhemden nodig hebben. Vaak kiezen klanten ervoor om de overhemden te laten borduren of bedrukken? De Heerenzaak is het adres voor een grote overhemd, poloshirt of T-shirt order. De Heerenzaak heeft een fysieke winkel direct aan de A10 in Amsterdam – vlakbij de RAI. Wij handelen in grote aantallen overhemden en geloven in persoonlijke service. Een luxe overhemden groothandel in Amsterdam speciaal voor (inter)nationale bedrijven en stichtingen. Wil je een offertje? Neem dan direct contact met ons op – meestal hebben wij binnen enkele minuten al een antwoord. Wij helpen je graag persoonlijk aan goed zittende overhemden, dan weet je dat goed voorbereid naar de a.s. beurs gaat.

Overhemden groothandel in Amsterdam keuze uit talloze overhemden en overhemden merken

groot in overhemden meeste keuze grootste aanbod

Overhemden groothandel in Amsterdam?

Onze overhemden doen het goed op allerlei evenementen en een luxe overhemd is een mooi visitekaartje voor het personeel en relaties. Hieronder vind je meer informatie over maatwerk oplossingen van de overhemden groothandel.

Voor vragen over maatwerk mogelijkheden bel direct of laat een berichtje achter (zie rechterkolom). je kunt natuurlijk ook persoonlijk langskomen voor een heerlijk kopje koffie, glas thee of glas spa rood.

Overhemden groothandel & meer

De beste overhemden met een juiste pasvorm. Je hebt middel de overhemden groothandel in Amsterdam toegang tot 80+ luxe internationale overhemden merken, zoals Alan Red, Arrow, Alfredo Gonzales, Baleinen, Barts, Björn Borg, Burlington, Blue Industry, British Indigo, Calvin Klein, Camel Active, Casa Moda, Cavallaro, Circle of Gentlemen, Claesen's, Desoto, Emanuel Berg, Eterna, Eton, Falke, Fruit of the Loom, Fynch-Hatton, Gant, Garage, Giordano, Happy Socks, HV-Polo, Jack and Jones, Jackett & Son, Jacques Britt, John Miller, Kronstadt, Lacoste, Ledȗb, Liefling, Marc O'Polo, Michaelis, Minimum, Muchachomalo, Olymp, Pepe Jean, Profuomo, R2 Amsterdam, RJ Bodywear, Russell, Schiesser, Seidensticker, Selected Homme, ShirtsofCotton, ShirtsofHolland, Slater, Sleeve7, Sloggi, Stenströms, Ten Cate, Thomas Maine, Tiger of Sweden, Tom Tailor, van Gils, van Laack, Venti. Alle merken kun je gemakkelijk online bestellen op de Heerenzaak online. Daarnaast kunnen we zorgen voor leuke accessoires. Met een leuke accessoire kun je je echt onderscheiden van alle andere standhouders. Denk aan moderne stropdassen, strikjes, bretels en bachelor knots. En zo veel meer.

overhemden groothandel en poloshirts groothandel

Overhemden laten borduren

Overhemden bedrukken is ons dagelijkse werk in de overhemden groothandel. Wij maken gebruik van de beste partners in Amsterdam en ontsluiten hiermee de modernste druktechnieken, waardoor uw overhemd op een schitterende manier bedrukt kan worden. Door onze jarenlange ervaring wat betreft overhemden bedrukken, doen wij dit op een zeer professionele manier met een gegarandeerd kwalitatief goed eindresultaat.

Overhemden groothandel: overhemden bedrukken of borduren

Wilt je kleding laten borduren of bedrukken met een naam of logo dan is dat heel goed mogelijk. De kosten hangen samen met de complexiteit van het logo en tekst dat moet worden geborduurd of bedrukt (denk aan aantal kleuren, type opmaak).

1 basiskleur is machinaal sneller te borduren dan een zeer complex logo met ingewikkelde motieven. Bedrukken kan dan soms een aantrekkelijke alternatief zijn. Om een indicatie te geven moet rekenen worden gebouden met 12,50 euro per overhemd (bij kleine aantallen). Bij grote aantallen en kleine logo’s gaat dit bedrag richting 10 euro per overhemd.

Grote aantallen overhemden: de stappen?

Neemt u bij afname van grote aantallen immer persoonlijk contact met ons op. Wij kunnen zeer snel een op maat gemaakte offerte voor u opstellen en de wensen en alternatieven bespreken.

Wil je direct een offerte van de overhemden groothandel? Overhemden bestellen en eventueel laten borduren of bedrukken kan op de volgende manieren:

  • Op de borst (links of rechts)
  • Op de mouwen (bovenarm)
  • Op de achterkant (wordt afzonderlijk geprijsd)

Om uw overhemden order goed en snel te verwerken hebben wij het volgende van u nodig:

  • Aantal overhemden en aantallen per maat
  • Gewenste kwaliteit en uitstraling (stofkeuze of zelfs merkkeuze)
  • Een logo met hoge resolutie (zeker voor PNG of JPG bestanden)
  • Bestandsvorm bij voorkeur EPS, AI, PDF, PSD (vector gebaseerd)
  • Locatie van het logo (zie hierboven)
  • Naam, adres en afleverlocatie
  • Eventuele deadlines

Je kunt deze informatie aan ons opsturen via ons e-mailadres of telefonisch bespreken. De overhemden groothandel in Amsterdam neemt dan spoedig contact met je op. 

Wat is een groothandel?

Een groothandel is een onderneming die voor eigen rekening en risico goederen verhandelt die: buiten de eigen onderneming zijn vervaardigd en die aan bedrijfsmatige afnemers worden afgeleverd. De hoofdfunctie van de groothandel is het ontsluiten van goederen aan (andere) bedrijven en consumenten.

de grootse in overhemden en poloshirts groot handel amsterdam