Vaderdag cadeautjes in Amsterdam? Voor je het weet is het weer zover: Vaderdag. Dé dag om je vader eens flink te verwennen met heel veel liefde en een leuk cadeautje. Maar de grote vraag blijft: wat is een passend cadeau? Een overhemd? sokken? onderbroeken? een nieuwe ipad? Wij kennen het probleem als geen ander en doen daarom wat leuke voorstellen. Kies de mooiste vaderdag herenkleding online.

Sinds wanneer bestaat vaderdag?
Het was een Amerikaanse mevrouw (Sonora Smart Dodd) die aan het begin van de 20e eeuw veel moeite deed om één speciale dag voor vaders (en opa's) te reserveren en te eren voor hun inzet en werk. Dankzij Sonora’s inzet wordt Vaderdag tegenwoordig bijna overal ter wereld gevierd - en natuurlijk ook in Amsterdam. Wel is vaderdag kort ontstaan na Moederdag - dus hier zal heus een relatie liggen.

Vaderdag in Amsterdam

Een overhemd of herenkledingstuk
Zoek je een cadeau voor je papa in Amsterdam : voor een moderne man, een boeken;iefhebber, of een sportieve vader? Er is altijd wel een heren kledingstuk te vinden. Welke man is er niet dol op? Een overhemd, trui of poloshirt is geschikt voor bijna elke gelegenheid en kan gedragen worden tijdens een etentje, een werkgelegenheid maar kan ook prima tijdens een borrel op het terras in Amsterdam. Hier gaat je vader erg blij mee zijn.

Vaderdag = onderbroeken of sokken dag?
De meest populaire vaderdag cadeautjes zijn vaker onderbroeken (boxershorts) of sokken. Deze vind je overal wel in Amsterdam. Natuurlijk is dat nog steeds een leuk cadeautje want een verversing van het arsenaal aan ondergoed is altijd welkom .... maar een iets meer zichtbaar en origineel cadeau is een mooi shirt of overhemd.

Vaderdag Amsterrdam Herenkleding Online

De Heerenzaak voor Vaderdag in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan - en dat lekker in Amsterdam. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe.

We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie herenkleding voor vaderdag up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.