Heren Baleinen

Heren Baleinen Heren Baleinen

"Heren Baleinen" voor je overhemd. Een balein of rib (=ander benaming) is een metalen of plastic versteviging van een overhemd of ander kledingstuk. De Heren Balein stop je in de boord van het overhemd. Dit doe je zodat de boord van het overhemd er mooi en strak uit ziet. Het is belangrijk dat de boord er goed uit ziet. De balein zorgt voor de versteviging. De versteviging wijst altijd naar het gezicht van de drager. Over het algemeen zijn Heren Baleinen gemaakt van PVC (=Polyvinylchloride). Echter kun je ook kiezen voor metalen- of messing baleinen. Net wat jij een fijn materiaal vindt! Bekijk alle Heren Baleinen online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Heren Baleinen

"Heren Baleinen" voor je overhemd. Een balein of rib (=ander benaming) is een metalen of plastic versteviging van een overhemd of ander kledingstuk. De Heren Balein stop je in de boord van het overhemd. Dit doe je zodat de boord van het overhemd er mooi en strak uit ziet. Het is belangrijk dat de boord er goed uit ziet. De balein zorgt voor de versteviging. De versteviging wijst altijd naar het gezicht van de drager. Over het algemeen zijn Heren Baleinen gemaakt van PVC (=Polyvinylchloride). Echter kun je ook kiezen voor metalen- of messing baleinen. Net wat jij een fijn materiaal vindt! Bekijk alle Heren Baleinen online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Baleinen: extra versteviging voor de boord van je overhemd

Heren baleinen in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De baleinen voor mannen zijn direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige herenkleding en accessoires aan in Amsterdam. Prachtige herenkleding van verschillende merken. In de Heerenzaak zijn alle items verkrijgbaar.

koop je heren baleinen in amsterdam fysiek of online

Heren Baleinen

De oorsprong van een balein komt voort uit de baleinwalvis. De baleinwalvis heeft een soort zeef om voedsel uit water mee te zuiveren. Deze zeef bestaat uit hele dunne plaatjes die in een rooster strak naast elkaar staan. De stof waar ze uit bestaan heet keratine. Keratine is een stijve stof, maar is ook een klein beetje elastisch (net zoals de balein in een overhemd). Tegenwoordig wordt er niet meer balein gebruikt in verband met de uitstervende walvis. Vandaar dat er bij een balein voor in een overhemd PVC of andere materialen worden gebruikt.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Wat zijn de meest voorkomende maten?

  • 1058 - De meest voorkomende maat balein
  • 2040 - Zeldzame maat balein
  • 2440 - Middelgrote baleinen
  • 2640 - Grote baleinen.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige herenkleding aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks de grote collectie herenkleding, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

baleinen voor je overhemd in amsterdam voor heren

Post your comment

Heerenzaak