Heren Bretels

Heren Bretels Heren Bretels

"Heren Bretels". Bretels behoren tot modeaccessoires voor heren. Bretels zijn bedacht als vervanging voor de riem. Het zorgt ervoor dat de pantalon of broek op de juiste hoogte blijft zonder dat je een riem nodig hebt. Bretels zijn 25mm of 35mm breed. Daarnaast zijn bretels Y-vormig. Ze bestaan vaak uit twee of drie banden. Het materiaal dat gebruikt wordt is vervaardigd uit elastiek (soms ook zijde, suède of katoen). Heren bretels kruisen altijd aan de rugkant. Heren Bretels zijn zeer stijlvol en veel bekende namen uit de geschiedenis droegen ze. Denk aan Napoleon Bonaparte en Franklin Roosevelt. Bekijk alle heren bretels online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 43

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 43

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Heren Bretels

"Heren Bretels". Bretels behoren tot modeaccessoires voor heren. Bretels zijn bedacht als vervanging voor de riem. Het zorgt ervoor dat de pantalon of broek op de juiste hoogte blijft zonder dat je een riem nodig hebt. Bretels zijn 25mm of 35mm breed. Daarnaast zijn bretels Y-vormig. Ze bestaan vaak uit twee of drie banden. Het materiaal dat gebruikt wordt is vervaardigd uit elastiek (soms ook zijde, suède of katoen). Heren bretels kruisen altijd aan de rugkant. Heren Bretels zijn zeer stijlvol en veel bekende namen uit de geschiedenis droegen ze. Denk aan Napoleon Bonaparte en Franklin Roosevelt. Bekijk alle heren bretels online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Bretels: niet alleen functioneel, maar ook trendy!

Heren Bretels in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De kleding is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige bretels aan in Amsterdam. In de Heerenzaak zijn er allerlei soorten en maten bretels beschikbaar.

bretels in amsterdam voor heren

Bretels voor Heren

Bretels zijn een handige nuttige accessoire voor mannen. De accessoire is voor het eerst gespot in 1736. Zo'n drie honderd jaar lang worden deze mannen accessoires dus al gedragen. Een manier van je broek omhoog houden met stijl. Benjamin Franklin is de eerste bekende persoon die in de geschiedenisboeken wordt gezien met bretels. Hij kwam met het idee de brandweer van Philadelphia rode bretels te laten dragen. Tot het heden dragen brandweerlieden uit traditie nog steeds de rode bretels. Tegen 1900 werden bretels minder populair. Door een warme zomer ontdeden de werklui van London hun jasje. Hierdoor werden de bretels al snel gezien als arbeiderskleding. Tegenwoordig worden bretels gezien als hip of trendy. Het accessoire hoeft niet meer functioneel te zijn en kan als toevoeging op een outfit gezien worden.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Bekende personen die bretels dragen

Door de geschiedenis heen droegen veel bekende personen bretels. Sommige van deze personen waren zelfs erg belangrijk in de geschiedenis:

 • Benjamin Franklin
 • Napoleon
 • Albert Thurston
 • Humphrey Bogart
 • Ralph Richardson
 • Larry King
 • Jort Kelder

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie bretels up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je heren bretels in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak