Heren Cumberbands

Heren Cumberbands Heren Cumberbands

"Heren Cumberbands". Een cumberband is een mode accessoires voor je smoking of rokkostuum. Met een heren cumberband zorg je voor de doorloop van je kostuum. Het item is een band die om het middel van een heer wordt gedragen. Een cumberband is een zeer stijlvol item. Daarnaast zorgt het ervoor dat je je jasje ook open kunt dragen als het warmer is. Het is de ideale accessoire voor je smoking of rokkostuum. Bekijk alle heren cumberbands online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Heren Cumberbands

"Heren Cumberbands". Een cumberband is een mode accessoires voor je smoking of rokkostuum. Met een heren cumberband zorg je voor de doorloop van je kostuum. Het item is een band die om het middel van een heer wordt gedragen. Een cumberband is een zeer stijlvol item. Daarnaast zorgt het ervoor dat je je jasje ook open kunt dragen als het warmer is. Het is de ideale accessoire voor je smoking of rokkostuum. Bekijk alle heren cumberbands online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Cumberbands: een uniek accessoire voor heren

Heren Cumberbands in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De kleding is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige cumberbands aan in Amsterdam. In de Heerenzaak zijn er allerlei soorten en maten cumberbands beschikbaar.

cumberbands in amsterdam voor heren

Cumberbands voor Heren

Een cumberband heet eigenlijk "cummerbund" en werd rond 1850 fashion voor Britse soldaten die gestationeerd waren in India. De soldaten droegen de cummerbund als dinerkleding. Omdat het (bijna) altijd warm is in India, werden de standaard vesten die de soldaten in Engeland droegen vervangen door dit item. Daarnaast, een paar jaar laten, werd het accessoire gedragen bij een tuxedo. Tot op heden is het accessoire een echt belangrijk item in de herenmode.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Voordelen van het dragen van een Cumberband

Cumberbands zijn niet alleen een opvallend modeverschijnsel, maar ook erg functioneel. Een aantal voordelen van het dragen van een cumberband zijn:

  • Ze vangen kruimels
  • Het zijn kaarthouders (voor bijvoorbeeld de bioscoop of opera)
  • Ze laten je er dunner uitzien
  • Meer manieren om kleuren te verdelen over je outfit

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie cumberbands up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je Cumberbands in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak