Heren Dasspeld

Heren Dasspeld Heren Dasspeld

"Heren Dasspelden". Een dasspeld of tie clip is een accessoire die een stropdas aan het overhemd vastzet, zonder dat de das gaat klapperen. Daarnaast houdt de dasspeld je outfit stijlvoller en netter. Tegenwoordig houden de producenten van dassen hier rekening mee. Op de das zit een lus waar het achterste gedeelte doorheen geschoven wordt. Toch kiezen veel mannen er nog voor om een dasspeld te dragen. De mannen in kwestie dragen dit omdat het een leuke accessoire is en omdat de Nederlandse man lang (kan) zijn. Met een dasspeld ga je stijlvol naar je werk. Bekijk alle heren dasspelden online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Heren Dasspeld

"Heren Dasspelden". Een dasspeld of tie clip is een accessoire die een stropdas aan het overhemd vastzet, zonder dat de das gaat klapperen. Daarnaast houdt de dasspeld je outfit stijlvoller en netter. Tegenwoordig houden de producenten van dassen hier rekening mee. Op de das zit een lus waar het achterste gedeelte doorheen geschoven wordt. Toch kiezen veel mannen er nog voor om een dasspeld te dragen. De mannen in kwestie dragen dit omdat het een leuke accessoire is en omdat de Nederlandse man lang (kan) zijn. Met een dasspeld ga je stijlvol naar je werk. Bekijk alle heren dasspelden online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Dasspelden: een luxe accessoire

Heren Dasspelden in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De kleding is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zes andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige dasspelden aan in Amsterdam. In de Heerenzaak zijn er allerlei soorten en maten dasspelden beschikbaar.

Dasspelden in Amsterdam voor heren

Dasspelden voor Heren

De dasspeld is ontwikkeld rond 1800 om de das vast te maken aan het overhemd. Wanneer je bijvoorbeeld op moet staan en voorover buigt om iemand een hand te geven, zorgt deze accessoire er voor dat je das goed blijft zitten. Ook geeft de dasspeld extra dimensie aan je eigen stijl. In 1920 werd de dasspeld nog populairder, omdat de spelden niet meer door de stof hoeft om vastgemaakt te worden. De speld werd vooral gebruikt in het zakenleven en kon functioneren als mini reclamebord. Zo lieten presidentkandidaten hun namen graveren in de accessoire wanneer ze campagne voerden. In de VS is dit een van de weinige items die gedragen mag worden als sierraad.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Regels omtrent het dragen van een dasspeld

Een aantal regels en tips bij het dragen van een dasspeld:

  • De gouden regel is: draag de speld altijd tussen het derde en vierde knoopje van je overhemd. Zo voorkom je dat de accessoire te hoog of te laag zit.
  • Draag nooit een te wijde dasspeld, dit ziet er raar uit. Houd de speld aan de smalle kant.
  • Zet de dasspeld aan beide kanten vast!

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie dasspelden up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je Dasspelden in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak