Heren Hoeden

Heren Hoeden Heren Hoeden

"Hoeden" voor heren. Een hoed behoort tot een modeaccessoire voor heren. Een hoed is een hoofddeksel dat op het hoofd wordt gedragen. Tevens beschermt een hoed enigszins tegen de kou en wind. Het stijlvolle accessoire zorgt er voor dat de bovenkant van je hoofd het niet meer koud heeft. Het hoofddeksel onderscheidt zich van muts of pet doordat het model de hoofd contouren volgt. Het verschil is simpel: een muts draag je om je hoofd en een hoed draag je o  hoofd. Je hebt verschillende soorten hoeden. De bekendste zijn de Porkpie en Trilby. Dit soort hoeden worden ook wel de bolhoed of cilinderhoed genoemd en zijn echte klassiekers. Wij bieden hoeden van kwaliteit aan en er zijn verschillende soorten. Bekijk alle hoeden online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Heren Hoeden

"Hoeden" voor heren. Een hoed behoort tot een modeaccessoire voor heren. Een hoed is een hoofddeksel dat op het hoofd wordt gedragen. Tevens beschermt een hoed enigszins tegen de kou en wind. Het stijlvolle accessoire zorgt er voor dat de bovenkant van je hoofd het niet meer koud heeft. Het hoofddeksel onderscheidt zich van muts of pet doordat het model de hoofd contouren volgt. Het verschil is simpel: een muts draag je om je hoofd en een hoed draag je o  hoofd. Je hebt verschillende soorten hoeden. De bekendste zijn de Porkpie en Trilby. Dit soort hoeden worden ook wel de bolhoed of cilinderhoed genoemd en zijn echte klassiekers. Wij bieden hoeden van kwaliteit aan en er zijn verschillende soorten. Bekijk alle hoeden online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Post your comment

Heerenzaak