Heren Mutsen

Heren Mutsen Heren Mutsen

"Mutsen" voor heren. Het behoort tot een modeaccessoire of kledingstuk voor heren. Een muts is een hoofddeksel die op het hoofd wordt gedragen. Het beschermt je tegen de kou. Het kledingstuk zorgt ervoor dat je oren het niet meer koud hebben. Het hoofddeksel onderscheidt zich van een of hoed doordat het model de contouren van je hoofd volgt. Het verschil is simpel: een pet of hoed zit op je hoofd en een muts zit om je hoofd. Het wordt ook wel een beanie genoemd. Over het algemeen zijn ze gemaakt van wol of een combinatie van wol en een ander materiaal. Wij bieden beanies van kwaliteit aan en er zijn verschillende soorten. Bekijk alle mutsen online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 105

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 105

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Heren Mutsen

"Mutsen" voor heren. Het behoort tot een modeaccessoire of kledingstuk voor heren. Een muts is een hoofddeksel die op het hoofd wordt gedragen. Het beschermt je tegen de kou. Het kledingstuk zorgt ervoor dat je oren het niet meer koud hebben. Het hoofddeksel onderscheidt zich van een of hoed doordat het model de contouren van je hoofd volgt. Het verschil is simpel: een pet of hoed zit op je hoofd en een muts zit om je hoofd. Het wordt ook wel een beanie genoemd. Over het algemeen zijn ze gemaakt van wol of een combinatie van wol en een ander materiaal. Wij bieden beanies van kwaliteit aan en er zijn verschillende soorten. Bekijk alle mutsen online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Mutsen: functionele én stijlvolle modeaccessoire

Mutsen in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig modeadvies geven. De mutsen zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige herenkleding aan in Amsterdam. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle heren mutsen van verkrijgbaar.

mutsen in amsterdam voor heren

Mutsen voor Heren

Een muts dragen tijdens de winter is fijn. Het is belangrijk dat het materiaal fijn aanvoelt op de huid. Tenslotte heeft ieder materiaal een andere eigenschap. Wol houdt warmte goed vast, daarentegen ademt een gehaakte muts goed. Naast het materiaal is de uitstraling van een muts ook belangrijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Tegenwoordig zijn felle kleuren hip. Het zorgt voor een frisse en stijlvolle uitstraling.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Van welke materialen wordt het gemaakt?

Er worden diverse materialen gebruikt voor de productie van mutsen. Hieronder een lijst met de bekendste materialen;

 • Wol
 • Zijde
 • Gehaakte muts (wol)
 • Katoen

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste herenkleding en accessoires. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je mutsen in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak