Heren Petten

Heren Petten Heren Petten

"Petten" voor heren. Een pet behoort tot de modeaccessoires voor heren. Een pet is wat anders dan een muts. Een pet zet je namelijk op je hoofd en niet om je hoofd. Het is een hoofddeksel waarbij zich alleen aan de voorkant een klep bevindt. Een pet bevindt zich qua vorm tussen een hoed (klep rondom) en een muts (geen cap). In de bekende Netflix serie: Peaky Blinders dragen Tommy, Arthur, John en vele andere personages een flat cap. Een pet is functioneel. Het blokkeert warmte en zonlicht uit de ogen. Daarnaast kiezen (vaak) mannen er voor om een pet te dragen als ze weinig haar op het hoofd hebben. Bekijk alle petten online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Heren Petten

"Petten" voor heren. Een pet behoort tot de modeaccessoires voor heren. Een pet is wat anders dan een muts. Een pet zet je namelijk op je hoofd en niet om je hoofd. Het is een hoofddeksel waarbij zich alleen aan de voorkant een klep bevindt. Een pet bevindt zich qua vorm tussen een hoed (klep rondom) en een muts (geen cap). In de bekende Netflix serie: Peaky Blinders dragen Tommy, Arthur, John en vele andere personages een flat cap. Een pet is functioneel. Het blokkeert warmte en zonlicht uit de ogen. Daarnaast kiezen (vaak) mannen er voor om een pet te dragen als ze weinig haar op het hoofd hebben. Bekijk alle petten online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Petten: functionele én stijlvolle modeaccessoire

Petten in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig modeadvies geven. De petten zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige herenkleding aan in Amsterdam. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle heren petten van verkrijgbaar.

petten in amsterdam voor heren

Petten voor Heren

Een pet is comfortabel, met name tijdens de warmere maanden. Het voorkomt dat de hoofdhuid verbrandt en dat de zon in de ogen schijnt. Het is belangrijk dat het materiaal fijn aanvoelt op de huid. Tenslotte heeft ieder materiaal een andere eigenschap. houdt de warmte wel goed vast? Een gehaakte pet daarentegen ademt goed. Naast het materiaal is de uitstraling van een pet ook belangrijk. Petten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Tegenwoordig zijn felle kleuren hip. Het zorgt voor een frisse en stijlvolle uitstraling.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende modellen

Petten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Hieronder zijn de meest bekende modellen benoemd:

  • Flat cap
  • Gavroche cap
  • Hip Hop cap
  • Trucker cap
  • Fitted cap

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste herenkleding en accessoires. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je petten in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak