Heren Pochet

Heren Pochet Heren Pochet

"Pochet" voor heren. Een pochet is een gevouwen doekje die je in het borstzakje van je colbertje of jasje doet. Deze modeaccessoire kan grote impact hebben op jouw look. Sommigen mannen vinden het een gedurfde accessoire, anderen lopen ermee weg om hun stijl te accentueren. Een pochet geeft je colbert net dat stukje extra. Een pochet kun je vouwen op verschillende manieren. De meesten mannen kiezen voor de presidentiële vouwwijze. Toch zijn er enkele regels voor het dragen zoals de gelegenheid, de vouwmethode en de kleuren. Zo kent iedereen de witte pochet bij je smoking, neem een voorbeeld aan Daniel Craig in James Bond. Bekijk alle pochetten online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Heren Pochet

"Pochet" voor heren. Een pochet is een gevouwen doekje die je in het borstzakje van je colbertje of jasje doet. Deze modeaccessoire kan grote impact hebben op jouw look. Sommigen mannen vinden het een gedurfde accessoire, anderen lopen ermee weg om hun stijl te accentueren. Een pochet geeft je colbert net dat stukje extra. Een pochet kun je vouwen op verschillende manieren. De meesten mannen kiezen voor de presidentiële vouwwijze. Toch zijn er enkele regels voor het dragen zoals de gelegenheid, de vouwmethode en de kleuren. Zo kent iedereen de witte pochet bij je smoking, neem een voorbeeld aan Daniel Craig in James Bond. Bekijk alle pochetten online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Pochet: perfect voor in het colbert

Pochet in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig modeadvies geven. De Pochet zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige herenkleding aan in Amsterdam. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle pochetten van verkrijgbaar.

pochet in amsterdam voor heren

Pochet voor Heren

Het is begonnen als gebruiksobject (zakdoek in de borstzak) en is nu een erkende stijlvolle accessoire voor heren. Ze worden gedragen bij luxe feestjes en sterren dragen ze op de rode loper bij formele gelegenheden. Het is een accessoire voor écht speciale gelegenheden. Iedereen draagt de pochet op zijn eigen manier. Dat is goed terug te zien bij de acteurs van James Bond; Sean Connery draagt bijvoorbeeld immer een wit pochet van katoen als vierkant gevouwen. Daniel Craig daarentegen wisselt wat meer af en stemt de kleur ook echt af op zijn overhemd.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende vouwwijzen

Het vouwen van een pochet kan op meerdere manieren. Hieronder is een lijst van de meest bekende vouwen.

  • Presidentiële vouwwijze (vierkant pochet)
  • Three Corner Up Fold (drie puntjes in het pochet)
  • De Casual Fold (pochet met een golf erin)
  • One Corner Up Fold (met een puntje)
  • Two-Corner Up Fold (twee puntjes naast elkaar)

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste herenkleding en accessoires. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je pochet in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak