Heren Portemonnees

Heren Portemonnees Heren Portemonnees

"Heren Portemonnees". Een portemonnee of cardholder is een functionele, belangrijke accessoire voor een heer. Het is een voorwerp dat je iedere dag meeneemt. Het woord portemonnee is afgeleid uit het Frans van het Franse porter (dragen) en monnaie (munt). Daarnaast wordt het ook wel knip, beurs of geldbeugel genoemd. Echter kun je tegenwoordig kiezen voor een cardwallet of cardhouder (geschikt voor betaalkaarten, pasjes en briefgeld). Er wordt namelijk steeds meer giraal betaald. Je kunt kiezen uit verschillende soorten heren portemonnees. Bekijk alle heren portemonnees online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Heren Portemonnees

"Heren Portemonnees". Een portemonnee of cardholder is een functionele, belangrijke accessoire voor een heer. Het is een voorwerp dat je iedere dag meeneemt. Het woord portemonnee is afgeleid uit het Frans van het Franse porter (dragen) en monnaie (munt). Daarnaast wordt het ook wel knip, beurs of geldbeugel genoemd. Echter kun je tegenwoordig kiezen voor een cardwallet of cardhouder (geschikt voor betaalkaarten, pasjes en briefgeld). Er wordt namelijk steeds meer giraal betaald. Je kunt kiezen uit verschillende soorten heren portemonnees. Bekijk alle heren portemonnees online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Portemonnees: van ouds een multifunctionele accessoire

Heren Portemonnees in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De kleding is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zes andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige portemonnees aan in Amsterdam. In de Heerenzaak zijn er allerlei soorten en maten portemonnees beschikbaar.

Portemonnees in Amsterdam voor heren

Portemonnees voor Heren

De eerste keer dat het item terug is gevonden, is in het oude Griekenland. Daar wordt de accessoire gebruikt als een soort 'overlevingstas'. De meeste waardevolle bezittingen van een persoon ziijn er in opgeslagen. Zo hebben mensen die weinig tot geen geld bezitten, hun voedsel er in geborgen. In de Renaissance, voordat briefgeld wordt geïntroduceerd, wordt de portemonnee gebruikt voor muntgeld. Daarnaast zat er in een typische portemonnee spullen die je niet aan een ander wou laten zien. Rond deze tijd wordt de accessoire al van leer gemaakt. De moderne portemonnee bevat meerdere kaarthouders en is in het algemeen functioneel in het opbergen van kleine bezittingen of alle soorten geld.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Redenen om een portemonnee te gebruiken

Het hedendaagse accessoire is zeer multifunctioneel. Dit zijn een paar redenen om er een bij je te dragen:

  • Het opbergen van geld
  • Het veilig houden van kleine, waardevolle bezittingen
  • Bonnetjes van aangekochte producten bewaren
  • Boodschappenlijstjes

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie portemonnees up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je portemonnee in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak