Heren Tassen

Heren Tassen Heren Tassen

"Heren Tassen". Een herentas is voorwerp dat bedoeld is om andere voorwerpen in mee te nemen. Een tas is dus functioneel. Mannen gebruiken in het dagelijks leven een tas. Het is lastig om je laptop of brood mee te nemen naar kantoor als je geen tas hebt. Wij hebben kwalitatieve, stijlvolle en leren herentassen. Daarnaast behoren herentassen tot modeaccessoires voor mannen. Kies uit de verschillende soorten leren laptoptassen of rugzakken. Bekijk alle heren tassen online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Heren Tassen

"Heren Tassen". Een herentas is voorwerp dat bedoeld is om andere voorwerpen in mee te nemen. Een tas is dus functioneel. Mannen gebruiken in het dagelijks leven een tas. Het is lastig om je laptop of brood mee te nemen naar kantoor als je geen tas hebt. Wij hebben kwalitatieve, stijlvolle en leren herentassen. Daarnaast behoren herentassen tot modeaccessoires voor mannen. Kies uit de verschillende soorten leren laptoptassen of rugzakken. Bekijk alle heren tassen online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Heren tassen: vervoer je spullen met stijl

Heren tassen in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De kleding is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige heren tassen aan in Amsterdam. In de Heerenzaak zijn er allerlei soorten en maten heren tassen beschikbaar.

Tassen in Amsterdam voor heren

Tassen voor Heren

De legendarische krijger William Wallace (uit de 13e) eeuw droeg een tas, omdat er in zijn kilt geen zakken zaten. De Schotten zijn hier door de early adopters van de heren tas. Hij droeg hem om zijn middel en naar de zijkant. Davy Crockett gebruikte een tas om zijn spullen mee te nemen wanneer hij op jacht ging. Tijdens de Texaanse revolutie (begin 19e eeuw) stierf hij als een grote oorlogsheld tijdens de slag om de Alamo. Tijdens de industriële revolutie had men meer om mee te nemen, bijvoorbeeld tijdens een lange treinreis. Tegenwoordig wordt de heren tas in elke situatie gebruikt waar hij te pas komt. Voor naar het werk of de sportschool. Daarnaast is het een populaire mode accessoire.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Wanneer is een Heren Tas handig?

Een tas gebruik je in de 21e eeuw bijna dagelijks, maar wanneer is deze accessoire nou echt handig?

  • Op reis, als handbage
  • Een weekendje weg
  • De sportschool
  • Werk

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie heren tassen up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je Heren Tassen in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak