Heren Vlinderdassen

Heren Vlinderdassen Heren Vlinderdassen

"Heren Vlinderdassen". De vlinderdas is een trendy das. Deze das wordt vaak gedragen op speciale, leuke gelegenheden. Een vlinderdas draag je om de nek en combineer je met een overhemd. De vlinderdas wordt ook wel vlinderstrik genoemd, kortom een vlinderdas = vlinderstrik. De naam is afgeleid van een vlinder. Als je goed kijkt, lijkt de vorm op een vlinder. Daarnaast wordt een vlinderdas - strikje of bowtie genoemd. Bekijk alle Heren Vlinderdassen en Bowties online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 74

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 74

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Heren Vlinderdassen

"Heren Vlinderdassen". De vlinderdas is een trendy das. Deze das wordt vaak gedragen op speciale, leuke gelegenheden. Een vlinderdas draag je om de nek en combineer je met een overhemd. De vlinderdas wordt ook wel vlinderstrik genoemd, kortom een vlinderdas = vlinderstrik. De naam is afgeleid van een vlinder. Als je goed kijkt, lijkt de vorm op een vlinder. Daarnaast wordt een vlinderdas - strikje of bowtie genoemd. Bekijk alle Heren Vlinderdassen en Bowties online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Vlinderdassen: een trendy alternatief voor de stropdas

Heren Vlinderdassen in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De kleding is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zes andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige vlinderdassen aan in Amsterdam. In de Heerenzaak zijn er allerlei soorten en maten vlinderdassen beschikbaar.

Vlinderdassen in Amsterdam voor heren

Vlinderdassen voor Heren

In de 17e eeuw wordt de accessoire gedragen door Kroatische huursoldaten. Dit deden ze om de kraag van hun shirt vast te maken. Al snel wordt het door Franse modeliefhebbers overgenomen. De Franse mode heeft (en heeft nog steeds) veel invloed op de trends in de modewereld. De Fransen hebben het accessoire gemaakt tot wat het hedendaags is. Begin vorige eeuw wordt het een alledaags item, daarna wordt het vooral een accessoire die gedragen wordt door doctoren. Tegenwoordig kan de vlinderdas in vrijwel elke situatie gedragen worden, van feestje tot op het werk. Met dit accessoire geef je een draai aan je outfit.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Verschillende soorten vlinderdassen

Er bestaan verschillende soorten vlinderdassen, namelijk:

  • Een die je zelf moet knopen
  • De vooraf geknoopte
  • De clip-on, vastgezet met een clipje

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie vlinderdassen up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je vlinderdas in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak