Heren Broeken

Heren Broeken Heren Broeken

"Heren Broeken". Broeken voor mannen zijn er in allerlei soorten. Daarnaast is er veel verschil tussen alle broeken. Denk bijvoorbeeld aan de gelegenheid. Voor je werk draag je een pantalon, chino of nette spijkerbroek. In je vrije tijd zul je eerder kiezen voor een normale spijkerbroek of trainingsbroek. Ben je op zoek passende heren broek? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe broek. Alle Herenkleding is online te vinden. De meeste broeken worden gemaakt van katoen: katoen heeft een stevige, ademende eigenschap en is daarom een uitstekend materiaal voor het fabriceren van broeken. Bekijk alle heren broeken online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Heren Broeken

"Heren Broeken". Broeken voor mannen zijn er in allerlei soorten. Daarnaast is er veel verschil tussen alle broeken. Denk bijvoorbeeld aan de gelegenheid. Voor je werk draag je een pantalon, chino of nette spijkerbroek. In je vrije tijd zul je eerder kiezen voor een normale spijkerbroek of trainingsbroek. Ben je op zoek passende heren broek? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe broek. Alle Herenkleding is online te vinden. De meeste broeken worden gemaakt van katoen: katoen heeft een stevige, ademende eigenschap en is daarom een uitstekend materiaal voor het fabriceren van broeken. Bekijk alle heren broeken online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Heren Broeken: modieus en van kwaliteit

Heren Broeken in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De broeken zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Heren broeken en chino's aan in Amsterdam. Prachtige broeken van verschillende merken. In de fysieke Heerenzaak zijn de mooiste broeken verkrijgbaar.

broeken in amsterdam voor heren online

Broeken voor Heren

De eerste spijkerbroek is gemaakt in Amerika. Destijds wordt de spijkerbroek niet gemaakt als fashion item, maar als werk item. Het bekendste verhaal is het verhaal van het merk Levi Strauss (Levi's). Meneer Strauss emigreerde in 1847 met zijn moeder en twee zussen naar de VS. In New York begint hij een fabriek. In 1853 vestigt Levi in San Francisco een handelsfirma voor kleding en stoffen. De goudzoekers en pioniers hebben stevige broeken nodig. Het nadeel van de broeken die destijds worden gemaakt zijn de zakken. Deze scheurde veel te snel. Levi komt op het idee om bevestigingmaterialen te gebruiken. Dit worden klinknagels en tegenwoordig heeft elke broek klinknagels. Dit lieten ze registeren. De spijkerbroek zoals we die nu kunnen, is geboren.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende soorten

  • Spijkerbroek: hedendaags kledingstuk gemaakt van spijkerstof (denim) - ook wel jeans
  • Pantalon: een nette, lange broek die de man draagt onder zijn pak
  • Chino: nette broek met vouw. Netter dan de spijkerbroek, informeler dan een pantalon
  • Korte broek: een kledingstuk zonder lange pijpen
  • Zwembroek: een kledingstuk waar je in zwemt. Vaak gemaakt m.b.v. polyester zodat het snel opdroogt

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks de grote collectie, zoals heren broeken, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie heren broeken up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je herenbroek in amsterdam of online

Post your comment

Heerenzaak