Heren Ondergoed

Heren Ondergoed Heren Ondergoed

"Heren Ondergoed". Ondergoed, boxershorts, slips, losse boxershorts - daar kan je nooit genoeg van hebben! Elke man draagt wat hij lekker vindt. Ben je op zoek passend heren ondergoed? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe ondergoed. Alle Herenkleding is online te vinden. Wij maken het je gemakkelijk: maak gebruik van de diverse filters, zoals maat en merk om snel je favoriete ondergoed te vinden. Kies vervolgens voor de gewenste pasvorm: los of strak. Het heren ondergoed is beschikbaar in verschillende lengtes, kleuren en pasvormen. Bekijk alle heren ondergoed online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 539

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 539

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Heren Ondergoed

"Heren Ondergoed". Ondergoed, boxershorts, slips, losse boxershorts - daar kan je nooit genoeg van hebben! Elke man draagt wat hij lekker vindt. Ben je op zoek passend heren ondergoed? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe ondergoed. Alle Herenkleding is online te vinden. Wij maken het je gemakkelijk: maak gebruik van de diverse filters, zoals maat en merk om snel je favoriete ondergoed te vinden. Kies vervolgens voor de gewenste pasvorm: los of strak. Het heren ondergoed is beschikbaar in verschillende lengtes, kleuren en pasvormen. Bekijk alle heren ondergoed online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Heren Ondergoed: belangrijk dat het lekker zit

Heren Ondergoed in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. Het ondergoed is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Heren Ondergoed aan in Amsterdam. Prachtig exemplaren van verschillende merken. In de fysieke Heerenzaak is het mooiste ondergoed verkrijgbaar.

ondergoed in amsterdam voor heren fysiek en online

Ondergoed voor Heren

Heren hebben een favoriete boxer, slip of los zittende onderbroek. De ene man draagt overdag boxershorts, maar gaat bijvoorbeeld slapen in een losse onderbroek 'dat ligt lekkerder' hoor je dan. Alle maten ondergoed zijn te beschikbaar. Toch kent men onder de boxershorts twee kampen: strakke en wijde boxershorts. Strakke boxers worden gebruikt om te sporten en zijn populair onder herenkleding zoals een pak zodat je geen randjes ziet en alles goed bij elkaar wordt gehouden. Wijde varianten zijn gemaakt van een lichte stof en hangen los rond het lichaam. Het voordeel is de luchtigheid en ruimte. Het nadeel is een opkruipende onderbroek en het loshangen van je edele delen. Soms heeft het een gulp, zodat je makkelijk naar het toilet kunt gaan.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Bekende trendy merken

 • Alan Red - fijn zittende boxershorts, naast boxershorts biedt het merk ook T-shirts aan.
 • Björn Borg - een ondergoed merk met een perfect zittende pasvorm en lange pijpen.
 • Claesen's - Nederlandse kwaliteit.
 • Marc O'Polo - pionier in het ondergoed.
 • Muchachomalo - ondergoed merk met een mooie visie.
 • Schiesser - Duitse kwaliteit.
 • Sloggi - bekende modellen zoals de mini, midi en maxi.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks de grote collectie ondergoed, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie heren ondergoed up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je heren ondergoed in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak