Heren Poloshirts

Heren Poloshirts Heren Poloshirts

"Heren Poloshirts". Het Polo Shirt is één van de meest veelzijdige kledingstukken voor een man. Het poloshirt is niet weg te denken in de warme maanden en warme streken van de wereld. De shirts kun dragen voor sport, voor privé, voor casual of zelfs voor werk. Ben je op zoek naar een passend heren poloshirts? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe poloshirts. Alle polo's zijn online te vinden. Het is een van de meest flexibele shirts die bestaat. Lekker luchtig en met korte mouwen. De polo is een blijvend mode item voor de man. Bekijk alle Heren Poloshirts online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 229

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 229

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Heren Poloshirts

"Heren Poloshirts". Het Polo Shirt is één van de meest veelzijdige kledingstukken voor een man. Het poloshirt is niet weg te denken in de warme maanden en warme streken van de wereld. De shirts kun dragen voor sport, voor privé, voor casual of zelfs voor werk. Ben je op zoek naar een passend heren poloshirts? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe poloshirts. Alle polo's zijn online te vinden. Het is een van de meest flexibele shirts die bestaat. Lekker luchtig en met korte mouwen. De polo is een blijvend mode item voor de man. Bekijk alle Heren Poloshirts online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Heren Poloshirts: stijlvol, luchtig, strak en modieus

Heren Poloshirts in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De poloshirts zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Heren Poloshirts aan in Amsterdam. Prachtige Poloshirts van verschillende merken. In de fysieke Heerenzaak zijn de mooiste poloshirts verkrijgbaar.

poloshirts in amsterdam voor heren

Poloshirts voor Heren

Het ontstaan van het poloshirt is niet helemaal zeker. Men denkt over het algemeen dat René Lacoste (van de Lacoste Poloshirts) de uitvinder is in de 20e jaren van de 20ste eeuw. Sommigen zeggen dat er vergelijkbare kledingstukken voor heren voorkwamen midden 1800 in Manipur, India. Eén van de allereerste polowedstrijden is gespeeld door Indiase mensen, waarna de Engelse de sport hebben geadopteerd. Gedurende die tijd bestond de klederdracht uit het dragen van dikke katoenen shirts met een brede boord. Als gevolg van de hitte en het 'kriebelen' tijdens de sport zijn de bekende 3 knoopjes/open voorkant bedacht.

De vijf polo etiquette

 • Draag geen ondershirt onder een polo
 • Draag geen poloshirt in combinatie met een blazer.
 • Draag een poloshirt met een licht getailleerde pasvorm + met voldoende ruimte rond de biceps
 • Houdt de kraag omlaag. Alhoewel het soms als fashion statement gebruikt wordt 
 • Voorkom té grote logo's. Dit was even een trend. Een klein en ontwikkeld logo op de borst of de mouwen is voldoende.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks de grote collectie, zoals heren poloshirts, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie heren poloshirts up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je heren poloshirt in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak