Heren Sokken

Heren Sokken Heren Sokken

"Heren Sokken". Je kunt er geen genoeg van hebben. Wie bieden een volledig assortiment heren sokken voor mannen in talloze soorten aan. De verschillende sokken zijn beschikbaar in verschillende dessins (effen en print). Daarnaast kun je kiezen voor felle kleuren en contrasterende tinten, maar ook in luxe uitvoeringen met een beetje wol gewoven. Ben je op zoek passende heren sokken? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe sokken. Alle Herenkleding is online te vinden. Draagcomfort en kwaliteit is van hoog niveau. Luxe, kwaliteit en design. Wij maken het je gemakkelijk: maak gebruik van de diverse filters, zoals kleur en merk om snel je favoriete merk te vinden. Bekijk alle heren sokken online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 101

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 101

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Heren Sokken

"Heren Sokken". Je kunt er geen genoeg van hebben. Wie bieden een volledig assortiment heren sokken voor mannen in talloze soorten aan. De verschillende sokken zijn beschikbaar in verschillende dessins (effen en print). Daarnaast kun je kiezen voor felle kleuren en contrasterende tinten, maar ook in luxe uitvoeringen met een beetje wol gewoven. Ben je op zoek passende heren sokken? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe sokken. Alle Herenkleding is online te vinden. Draagcomfort en kwaliteit is van hoog niveau. Luxe, kwaliteit en design. Wij maken het je gemakkelijk: maak gebruik van de diverse filters, zoals kleur en merk om snel je favoriete merk te vinden. Bekijk alle heren sokken online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Heren Sokken: beschermen tegen de kou en de wrijving

Heren Sokken in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De sokken zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige heren sokken aan in Amsterdam. Prachtige exemplaren van verschillende merken. In de fysieke Heerenzaak zijn de mooiste heren sokken verkrijgbaar.

koop je heren sokken in amsterdam online of fysiek

Sokken voor Heren

Sokken, iedereen heeft ze. Maar hoe omschrijft de dikke van Dale de term 'sok': De Dikke van Dale zegt dat een sok een “korte kous” is. Leuk details zijn de andere betekenissen van sok: zoals “iemand van de […] rijden” (omverrijden) en met het woord “oude” ervoor duit op een suffige bejaarde. Daarnaast zijn sokken functioneel. Een sok beschermt tegen de kou en de wrijving die wordt veroorzaakt door je schoen. Doordat de sok beschermt tegen de wrijving, heb je minder snel kans op blaren.

Sinds wanneer dragen we sokken?

De eersten die de sok droegen waren de Grieken. Dit was met name om de voet warm te houden. Ze zijn ook de bedenkers van de naam: sok komt van “soccus” en dat betekent ‘goedkope slipper’. De eerste sok was overigens gemaakt van dierenhuid.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende soorten

Een normale sok komt tot net over de enkel. Toch heb je nog een aantal andere heren sokken:

 • Enkel sok: komt net tot onder de enkel.
 • Normale sok: komt tot net over de enkel.
 • Kniekous: komt tot net onder de knie.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks de grote collectie sokken, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie heren sokken up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

sokken voor heren online of fysiek in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak