Heren T-shirts

Heren T-shirts Heren T-shirts

"Heren T-shirts". Een T-shirt is misschien wel het beste kledingstuk dat ooit is gemaakt. Het T-shirt is bedoeld als kledingstuk voor het bovenlichaam. De shirts zijn beschikbaar in alle maten en verschillende halzen. Ben je op zoek een passend T-shirt? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe T-shirt. Alle Herenkleding is online te vinden! De shirts gaan lekker lang mee en behouden goed de vorm. Kies uit een T-shirt met V-hals (verschillende dieptes) of uit een T-shirt met ronde hals (crew neck). Bekijk alle heren T-shirts online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 480

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 480

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Heren T-shirts

"Heren T-shirts". Een T-shirt is misschien wel het beste kledingstuk dat ooit is gemaakt. Het T-shirt is bedoeld als kledingstuk voor het bovenlichaam. De shirts zijn beschikbaar in alle maten en verschillende halzen. Ben je op zoek een passend T-shirt? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe T-shirt. Alle Herenkleding is online te vinden! De shirts gaan lekker lang mee en behouden goed de vorm. Kies uit een T-shirt met V-hals (verschillende dieptes) of uit een T-shirt met ronde hals (crew neck). Bekijk alle heren T-shirts online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Heren T-shirts: fijn voor onder een overhemd

Heren T-shirts in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De T-shirts zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Heren T-shirts aan in Amsterdam. Prachtige T-shirts van verschillende merken. In de fysieke Heerenzaak zijn de mooiste T-shirts verkrijgbaar.

t-shirts in amsterdam voor heren

T-shirts voor Heren

Zoals benoemd is het T-shirt wellicht het beste, universele kledingdingstuk dat er bestaat. Van normele burger tot Donald Trump of Willem Alexander, iedere man draagt ze. De naam komt uit het Engels en is afgeleid van het woord "tee". De oorsprong van "tee" ligt in de 2de Wereldoorlog. In de tweede wereldoorlog zien Amerikaanse soldaten het Europese leger in lichtgewicht, katoenen shirts lopen. De Amerikaanse soldaten namen deze shirts mee naar huis en zo kreeg het T-shirt naamsbekendheid in Amerika. Pas na de jaren '50 worden T-shirts als meer beschouwd dan alleen onderkleding. Dit komt omdat verschillende bekende acteurs uit die tijd met alleen een T-shitje op TV verschenen. Het volk neemt het over en het wordt meer en meer gezien als los kledingstuk.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De drie verschillende mouwen

Een T-shirt is een kledingstuk voor elke leeftijd. Overal ter wereld worden heren T-shirts geproduceerd en gedragen. Het "normale" T-shirt is altijd met korte mouwen. Daarnaast zijn er twee andere mouwsoorten. Hieronder een lijstje:

 • Long sleeve: T-shirts met lange mouwen.
 • No sleeve: (sleeveless): tanktops, hemdjes, singlet.
 • Korte mouwen: normale T-shirts zoals iedereen ze kent.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks de grote collectie, zoals heren T-shirts, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie heren T-shirts up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je heren t-shirts online in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak