Heren Truien

Heren Truien Heren Truien

"Heren Truien". Een trui is een populair kledingstuk, vooral in de koudere maanden. Het biedt precies dat waar je ieder najaar naar verlangt. Een trui is een opzich zelf losstaand kledingstuk, maar mannen gebruiken het als verzamelnaam. Een trui kun je ook een sweater, vest, hoodie of pullover noemen. Er zijn verschillen tussen de verschillende soorten truien. Een trui en sweater hebben een gesloten voorzijde zonder knopen of een rits. Een vest kun je openen d.m.v. een rits. Een gebruide trui wordt pullover genoemd. Het woord truien is een breder begrip zoals beschreven en kunnen gemaakt zijn van verschillede materialen. Ben je op zoek passende heren trui? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe trui. Alle Herenkleding is online te vinden. Bekijk alle heren truien online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 196

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 196

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Heren Truien

"Heren Truien". Een trui is een populair kledingstuk, vooral in de koudere maanden. Het biedt precies dat waar je ieder najaar naar verlangt. Een trui is een opzich zelf losstaand kledingstuk, maar mannen gebruiken het als verzamelnaam. Een trui kun je ook een sweater, vest, hoodie of pullover noemen. Er zijn verschillen tussen de verschillende soorten truien. Een trui en sweater hebben een gesloten voorzijde zonder knopen of een rits. Een vest kun je openen d.m.v. een rits. Een gebruide trui wordt pullover genoemd. Het woord truien is een breder begrip zoals beschreven en kunnen gemaakt zijn van verschillede materialen. Ben je op zoek passende heren trui? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel met fysieke winkel in Amsterdam voor het kopen van je nieuwe trui. Alle Herenkleding is online te vinden. Bekijk alle heren truien online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Heren Truien: een must-have in de kledingkast

Heren Truien in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De truien zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Heren Truien aan in Amsterdam. Prachtige truien van verschillende merken. In de fysieke Heerenzaak zijn de mooiste truien verkrijgbaar.

truien in amsterdam voor heren online

Truien voor Heren

De trui vindt zijn oorsprong in de arbeiderswereld. Welgestelde heren droegen een overhemd en een pak - geen trui. Later ontdekte men dat het dragen van een trui bij sporten of actieve bezigheden ook handig is en zo ontstond de naam sweater (van het woord sweat: je kunt erin zweten). Eerst waren er alleen truien met een ronde hals, pas later kwam de V-hals trui. De naam pullover komt van het woord pull: je pulled (trekt) het item over je heen - pull-over. Inmiddels bestaan er allerlei soorten en maten truien. Naast sportief, dragen veel heren een trui over een overhemd.

Welke soorten zijn er?

 • trui: de algemene naam voor het kledinstuk.
 • sweater: een warm kledingstuk dat je over je je hoofd aantrekt. die je over je hoofd aantrekt.
 • pullover: gemaakt van een dunne stof. Vaak combineer je het met een overhemd.
 • col-trui: gemaakt van een dunne stof die de nek warm houdt
 • spencer: heeft korte mouwen met een geaccentueerde nek (bijv. V-hals)

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks de grote collectie, zoals heren truien, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie heren truien up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je heren trui in amsterdam of online

Post your comment

Heerenzaak