Arrow voor Heren

Arrow voor Heren Arrow voor Heren

"Arrow" voor heren. Arrow is een populair overhemden merk en komt uit Amerika. Het merk kent een lange geschiedenis die terug gaat tot de 19de eeuw. Het merk representeert de Amerikaanse geest en aantrekkingskracht. Dit weerspiegelt zich in optimisme. Daarnaast kennen veel heren de "Arrow Collar Man". Anno 2018 heeft het merk de licentie van verkoop in Europa ingetrokken. Dit betekent dat het merk op dit moment niet te de nieuwe modellen aanbiedt in Europa. De licentie wordt binnenkort weer vrij gegeven. De shirts zijn gemaakt van goede garens en stoffen. Dat zorgt ervoor dat de overhemden fijn op de huid aanvoelen. ARROW is een shirt merk met een "authentieke Amerikaanse stijl". Bekijk alles van Arrow online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Arrow voor Heren

"Arrow" voor heren. Arrow is een populair overhemden merk en komt uit Amerika. Het merk kent een lange geschiedenis die terug gaat tot de 19de eeuw. Het merk representeert de Amerikaanse geest en aantrekkingskracht. Dit weerspiegelt zich in optimisme. Daarnaast kennen veel heren de "Arrow Collar Man". Anno 2018 heeft het merk de licentie van verkoop in Europa ingetrokken. Dit betekent dat het merk op dit moment niet te de nieuwe modellen aanbiedt in Europa. De licentie wordt binnenkort weer vrij gegeven. De shirts zijn gemaakt van goede garens en stoffen. Dat zorgt ervoor dat de overhemden fijn op de huid aanvoelen. ARROW is een shirt merk met een "authentieke Amerikaanse stijl". Bekijk alles van Arrow online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Arrow: Amerikaans en authentiek

Arrow in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Arrow herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

arrow in amsterdam voor heren

Arrow voor Heren

Arrow kent een lange geschiedenis. Het begint rond 1820 wanneer Hannah Montague de eerste afneembare kraag bedenkt. Dit heeft ze bedacht door het overhemd schoonmaken te maken zonder het hele overhemd te hoeven wassen. De overhemden zijn onlosmakelijk verbonden met de stijl van de Amerikaanse man. Het merk is een internationaal geprezen "dress shirt". Het merk wordt verkocht meer dan 100 landen overal ter wereld. De uitstraling van het merk weerspiegelt de jeugdigheid en het optimisme van de Amerikaanse geest.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende pasvormen:

Arrow onderscheidt zich door drie soorten pasvormen aan te bieden:

  • Regular fit: overhemden die niet getailleerd zijn
  • Fitted: overhemden die licht getailleerd zijn
  • Slim Fit: overhemden die sterk getailleerd zijn

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Arrow, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Arrow up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je arrow shirts in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak