Barts voor Heren

Barts voor Heren Barts voor Heren

"Barts" voor heren. Het merk voor de beste zomer en winter accessoires. De ontwerpers krijgen veel vrijheid, zodat ze hun creativiteit op de best mogelijke manier kunnen verwerken in de producten van het merk. Op deze manier ontstaan er keer op keer weer prachtige, unieke creaties. De accessoires van Barts zijn van de beste kwaliteit en handgemaakt. Bekijk alles van het merk Barts online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 128

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 128

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Barts voor Heren

"Barts" voor heren. Het merk voor de beste zomer en winter accessoires. De ontwerpers krijgen veel vrijheid, zodat ze hun creativiteit op de best mogelijke manier kunnen verwerken in de producten van het merk. Op deze manier ontstaan er keer op keer weer prachtige, unieke creaties. De accessoires van Barts zijn van de beste kwaliteit en handgemaakt. Bekijk alles van het merk Barts online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Barts: handgemaakte accessoires van uitstekende kwaliteit

Barts in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De accessoires zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Barts accessoires aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in moderne producten. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

barts in amsterdam voor heren

Barts voor Heren

Het is begon in 1986 door de Nederlandse Bart Koene. Tijdens een zomer is hij begonnen met het naaien en verkopen van zwemshorts in Saint Tropez. Het was een internationaal succes. Wat er volgde was een wereldreis om meer ervaring en inspiratie op te doen, om uiteindelijk weer neer te strijken in Amsterdam. Het assortiment bestaat tegenwoordig niet alleen uit zomeraccessoires, maar ook de wintercollectie is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende collecties

De accessoires van Barts zijn beschikbaar in twee verschillende collecties;

 • Winter collectie
  De winter collectie is de core business van het bedrijf
 • Zomer collectie
  De zomer collectie van Barts bestaat uit sjaals, zomerhoeden en petten.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Barts, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Barts up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je barts accessoires in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak