Bertoni of Denmark voor Heren

Bertoni of Denmark voor Heren Bertoni of Denmark voor Heren

"Bertoni of Denmark" voor heren. Bertoni of Denmark is een stijlvol kledingmerk voor Heren en vindt zijn oorsprong in Denemarken. De shirts hebben een slim fit pasvorm (=getailleerd) en vallen hierdoor fijn om het lichaam. Het bedrijf is opgericht in 1972. Het merk staat garant voor stijl, vakmanschap en kwaliteit. Bertoni lanceert elk jaar verschillende collecties in een Noord-Europese stijl: een moderne Deense look. Het bedrijf heeft winkel is Ierland, Zweden en uiteraard Denemarken. Daarnaast leveren ze in meerdere landen aan “multi brand stores”. De kleding van Bertoni of Denmark is te herkennen aan de stijlvolle afwerking en fantastisch kwaliteit. Bekijk alles van Bertoni of Denmark online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Bertoni of Denmark voor Heren

"Bertoni of Denmark" voor heren. Bertoni of Denmark is een stijlvol kledingmerk voor Heren en vindt zijn oorsprong in Denemarken. De shirts hebben een slim fit pasvorm (=getailleerd) en vallen hierdoor fijn om het lichaam. Het bedrijf is opgericht in 1972. Het merk staat garant voor stijl, vakmanschap en kwaliteit. Bertoni lanceert elk jaar verschillende collecties in een Noord-Europese stijl: een moderne Deense look. Het bedrijf heeft winkel is Ierland, Zweden en uiteraard Denemarken. Daarnaast leveren ze in meerdere landen aan “multi brand stores”. De kleding van Bertoni of Denmark is te herkennen aan de stijlvolle afwerking en fantastisch kwaliteit. Bekijk alles van Bertoni of Denmark online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Bertoni of Denmark: Deense kwaliteit

Bertoni of Denmark in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Bertoni of Denmark herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

bertoni of denmakr in amsterdam voor heren

Bertoni of Denmark voor Heren

Bertoni of Denmark is opgericht in 1972 opgericht door Palle Breckling in de stad Aarhus. Oorspronkelijk produceerde het merk broeken. De broeken heten 3B Bukser. Deze broeken waren zo succes dat Palle Breckling besloot ook pakken en herenkleding zoals overhemden te produceren. Zijn gedachten gang is simpel: elke man zou een goed zitten pak kunnen dragen tegen een goede prijs. Met deze filosofie groeide het merk uit tot één van de bekendste overhemden en pakken producenten Noord-Europa.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende collecties:

Het merk combineert de overhemden met Italiaanse looks. Ze hanteren de volgende looks:

  • De Scandinavian look - shirts in uitbundige printjes
  • De business look - shirts in basis kleuren
  • De casual look - shirts in kleurrijke prints en warme kleuren

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Bertoni of Denmark, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Bertoni of Denmark up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je bertoni of denmark overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak