Björn Borg voor Heren

Björn Borg voor Heren Björn Borg voor Heren

"Björn Borg" voor heren. Het wordt gekenmerkt door zeer hoge kwaliteit, unieke creatieve designs en het geweldige gebruik van kleuren die elk seizoen de collectie van Björn Borg sieren. Björn Borg boxers is opgericht door de Zweedse tennisser Björn Borg. Björn Borg heeft meerdere trofeeën gewonnen, waaronder de Roland Garros en Wimbledon samen minimaal 5x: een echte sportprestatie. Kies uit Björn Borg Briefs, Shorts, Multipacks, Shorts, Cotton, Microfiber en Performance Underwear. Bekijk alles van het merk Björn Borg online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Björn Borg voor Heren

"Björn Borg" voor heren. Het wordt gekenmerkt door zeer hoge kwaliteit, unieke creatieve designs en het geweldige gebruik van kleuren die elk seizoen de collectie van Björn Borg sieren. Björn Borg boxers is opgericht door de Zweedse tennisser Björn Borg. Björn Borg heeft meerdere trofeeën gewonnen, waaronder de Roland Garros en Wimbledon samen minimaal 5x: een echte sportprestatie. Kies uit Björn Borg Briefs, Shorts, Multipacks, Shorts, Cotton, Microfiber en Performance Underwear. Bekijk alles van het merk Björn Borg online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Björn Borg: zeer hoge kwaliteit, unieke creatieve designs en het geweldige gebruik van kleuren

Björn Borg in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. Het ondergoed is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Björn Borg herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren ondergoed en boxershorts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

bjorn borg in amsterdam voor heren

Björn Borg voor Heren

De herenmode van Björn Borg is begonnen in 1993. Sindsdien is het avontuur snel gegroeid en inmiddels wordt de kleding geëxporteerd naar diverse landen waaronder; Denemarken, Noorwegen, Australië, Nederland en België. In het hartje van Zweden 'Södermalm' wordt inmiddels de winkel ’Stockholms Kalsongpalats’ (het ondergoed paleis van Stockholm) gebouwd. De nieuwe serie Björn Borg "FUN" is de collectie van de 21e eeuw. Het staat voor de plezierige en prettige ontwerpen. In 2004 bedrukt het bedrijf ondergoed met printjes en verschillende patronen. Vanaf 2014 wordt de nadruk weer gelegd op sportondergoed en zijn alle ontwerpen sportief aangelegd.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De titels van Björn Borg

Björn Borg heeft verschillende titels gewonnen. Hieronder is een overzicht van de indrukwekkende titels;

 • 1974 Adelaide, Bastad, Boston, London WCT, Roland Garros, Rome, São Paulo WCT
 • 1975 Barcelona, Bologna WCT, Boston, Richmond-WCT, Roland Garros
 • 1976 Boston, Dallas WCT, Düsseldorf, São Paulo WCT, Toronto, Wimbledon
 • 1977 Barcelona, Bazel, Cologne, Denver, Madrid, Memphis, Monte Carlo WCT, Nice, Wembley, Wimbledon
 • 1978 Bastad, Birmingham WCT, Las Vegas, Milan WCT, Roland Garros, Rome, Tokyo Indoor, Wimbledon
 • 1979 Bastad, Las Vegas, Masters, Monte Carlo, Toronto, Palermo, Richmond WCT, Roland Garros, Rotterdam, Tokyo Indoor, Wimbledon
 • 1980 Las Vegas, Masters, Monte Carlo, Nice, Roland Garros, Stockholm, Wimbledon
 • 1981 Geneva, Roland Garros, Stuttgart Outdoor
 • De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Björn Borg, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Björn Borg up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je bjorn borg ondergoed in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak