Blue Industry voor Heren

Blue Industry voor Heren Blue Industry voor Heren

"Blue Industry" voor heren. De Blue Industry overhemden zijn modieus met een getailleerde pasvorm. Het merk onderscheidt zich met details in de moderne overhemden. De overhemden van Blue Industry zijn zowel zakelijk als casual te dragen! Perfect voor de man die iets wil voor alle dagen! Blue Industry lanceert regelmatig nieuwe collecties overhemden. De overhemden zijn gemaakt van fijne stoffen, geschikt voor elke gelegenheid. Become part of the Blue Industry story". Bekijk alles van Blue Industry online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Blue Industry voor Heren

"Blue Industry" voor heren. De Blue Industry overhemden zijn modieus met een getailleerde pasvorm. Het merk onderscheidt zich met details in de moderne overhemden. De overhemden van Blue Industry zijn zowel zakelijk als casual te dragen! Perfect voor de man die iets wil voor alle dagen! Blue Industry lanceert regelmatig nieuwe collecties overhemden. De overhemden zijn gemaakt van fijne stoffen, geschikt voor elke gelegenheid. Become part of the Blue Industry story". Bekijk alles van Blue Industry online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Blue Industry: gemaakt van de fijnste stoffen, geschikt voor elke gelegenheid

Blue Industry in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De producten zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Blue Industry herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

blue industry in amsterdam voor heren

Blue Industry voor Heren

Het merk staat bekend vanwege apartheid. De reden hiervoor is te herleiden naar de oprichting van het merk. De oprichters van het merk waren het niet eens met de modewereld en dus ‘klaar mee dat overhemden aan bepaalde regels en kaders moest voldoen'. Dus wat deden ze? Ze gingen overhemden ontwerpen dat zich onderscheidt van de overhemden markt.

Het bedrijf was onderscheidend door prachtig kleurgebruik, fenomenale detaillering en sprankelende kledingstukken. De eerste productie waren vijftien shirts die meteen goed verkochten. Het was direct een succes. Blue Industry groeide uit tot een gerenommeerd merk, verkrijgbaar in diverse kledingwinkels.

Blue Industry startte eerst met colberts en overhemden. Hier ligt ook met name hun kracht en de daaruit gekomen bekendheid. Daarnaast zijn er ook T-shirts, truien, sweaters en vesten aan het assortiment toegevoegd. Niet veel later daarna volgde de broeken, outerwear en sneakers.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende collecties:

De overhemden van Blue Industry hebben de volgende twee getailleerde pasvormen;

Blue Industry biedt getailleerde overhemden aan. Je kunt bij het merk kiezen uit twee verschillende pasvormen. Dit zijn:

  • Regular fit – dit is een wijde pasvorm
  • Slim fit – dit is een getailleerde pasvorm

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Blue Industry, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Blue Industry up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je blue industry overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak