British Indigo voor Heren

British Indigo voor Heren British Indigo voor Heren

"British Indigo" voor heren. British Indigo is een speels en kleurrijk overhemden merk uit Nederland. Het Nederlands merk is bekend geworden om de kenmerkende "British Indigo overhemden" met een getailleerde pasvorm, oftewel slim fit. Alle overhemden zijn gemaakt voor de stijlvolle man. Het merk staat voor "quintessential": het beste of een typisch voorbeeld van klasse of kwaliteit. Door de nieuwe stijl richt British Indigo zich op mannen die net wat anders zoeken dan een leuk overhemd. De speelse designs van British Indigo maken het onmisbaar in iedere garderobe. Bekijk alles van British Indigo online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

British Indigo voor Heren

"British Indigo" voor heren. British Indigo is een speels en kleurrijk overhemden merk uit Nederland. Het Nederlands merk is bekend geworden om de kenmerkende "British Indigo overhemden" met een getailleerde pasvorm, oftewel slim fit. Alle overhemden zijn gemaakt voor de stijlvolle man. Het merk staat voor "quintessential": het beste of een typisch voorbeeld van klasse of kwaliteit. Door de nieuwe stijl richt British Indigo zich op mannen die net wat anders zoeken dan een leuk overhemd. De speelse designs van British Indigo maken het onmisbaar in iedere garderobe. Bekijk alles van British Indigo online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

British Indigo: In a world of grey, we all need a little bit of Indigo

British Indigo in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige British Indigo herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren overhemden. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

british indigo in amsterdam voor heren

British Indigo voor Heren

In korte tijd is het een gevestigd merk in Nederland geworden. Het bedrijf bestaat sinds 2002. British Indigo heeft een Nederlandse roots en is opgericht door Roderick Muller. Het merk British Indigo richt zich op de moderne man die graag speelse overhemden draagt. Denk aan mooie casual shirts die soms ook prima zakelijk gedragen kunnen worden. De shirts worden ontworpen door een vast team van ontwerpers. Deze zorgen ervoor dat de hemden elk seizoen weer aansluiten op de nieuwste herenmode trends. Ook in het buitenland wordt het merk steeds bekender.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De essentials van de shirts

British indigo onderscheidt zich door een aantal essentials:

  • Kwaliteit: welk bedrijf roept het niet? kwaliteit staat voorop
  • Quirky: net even (grappig) anders zijn. Sterker nog: men houdt ervan! 
  • Quintessential: Dit beschrijft de stijl en de finesse en kennis van het merk. Diepgaande kennis kleuren en stoffen

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals British Indigo, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie British Indigo up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je british indigo overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak