Burlington voor Heren

Burlington voor Heren Burlington voor Heren

"Burlington" voor heren. Burlington is een sokkenmerk. Burlington is een sokkenmerk afkomstig uit Amerika. Het merk staat om zijn sokken met ruit. Dit wordt ook wel een argyle motief genoemd. De sokken van dit merk zijn al jarenlang een begrip in de herenmode. Mannen weten dat de sokken van Burlington goed zijn en dat ze goed blijven. Burlington haalt de namen en specifieke series uit Engelse steden. Veel heren dragen een specifieke lijn genaamd de “Manchester” of de “Edinburgh”. Beide series hebben een herkenbare argyle motief. Sinds 2008 valt Burlington onder de FALKE groep. Bekijk alles van het merk Burlington online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Burlington voor Heren

"Burlington" voor heren. Burlington is een sokkenmerk. Burlington is een sokkenmerk afkomstig uit Amerika. Het merk staat om zijn sokken met ruit. Dit wordt ook wel een argyle motief genoemd. De sokken van dit merk zijn al jarenlang een begrip in de herenmode. Mannen weten dat de sokken van Burlington goed zijn en dat ze goed blijven. Burlington haalt de namen en specifieke series uit Engelse steden. Veel heren dragen een specifieke lijn genaamd de “Manchester” of de “Edinburgh”. Beide series hebben een herkenbare argyle motief. Sinds 2008 valt Burlington onder de FALKE groep. Bekijk alles van het merk Burlington online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Burlington: sokken met een argyle-motief

Burlington in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De sokken zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Burlington sokken aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren socks voor onder het pak of een jeans. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

burlington sokken in amsterdam voor heren

Burlington voor Heren

Burlington is sinds 1923 een begrip in de herenmode en sokken wereld. In Amerika is de typische argyle ontwikkeld. De argyle is snel door de mens opgepakt en is (nog steeds) populair! Sinds de overname van Burlington door FALKE wordt de collectie steeds verder uitgebreid. Toen Falke het bedrijf overnaam hebben ze in 2008 direct een heren en dames collectie Burlington uitgebracht. Het merk is van plan om verder uit te breiden, zo willen ze een kinder sokken lijn starten.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende lijnen

Burlington heeft talloze verschillende collecties en het wordt steeds verder uitgebreid. Toch zijn een aantal lijnen van het merk het bekendst:

  • De Edinburgh-lijn: wollen sokken met ruitjes
  • De Manchester-lijn: katoenen sokken met ruitjes
  • De King-lijn: katoenen sokken met ruitjes

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Burlington, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Burlington up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je burlington sokken in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak