Calvin Klein voor Heren

Calvin Klein voor Heren Calvin Klein voor Heren

"Calvin Klein" voor heren. Calvin Klein overhemden staan bekend voor souplesse en stijl. De moderne en stijlvolle overhemden worden geleverd in twee verschillende fits: "Calvin Klein Fitted" & "Calvin Klein Slim Fit". De pasvorm slim fit is sterke getailleerd en de fitter pasvorm is een lichtere variatie. Het merk is Amerikaans dat in 1968 opgericht is door de modeontwerper Calvin Klein. De producten van het merk zijn er voor de echte liefhebber: stijlvolle overhemden voor de moderne man. Bekijk alles van Calvin Klein online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Calvin Klein voor Heren

"Calvin Klein" voor heren. Calvin Klein overhemden staan bekend voor souplesse en stijl. De moderne en stijlvolle overhemden worden geleverd in twee verschillende fits: "Calvin Klein Fitted" & "Calvin Klein Slim Fit". De pasvorm slim fit is sterke getailleerd en de fitter pasvorm is een lichtere variatie. Het merk is Amerikaans dat in 1968 opgericht is door de modeontwerper Calvin Klein. De producten van het merk zijn er voor de echte liefhebber: stijlvolle overhemden voor de moderne man. Bekijk alles van Calvin Klein online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Calvin Klein: de overhemden staan bekend voor souplesse en stijl

Calvin Klein in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Calvin Klein herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

calvin klein in amsterdam voor heren

Calvin Klein voor Heren

Het bedrijf is een modehuis en modemerk met Amerikaanse afkomst. Het is in 1968 opgericht als rassenbedrijf door modeontwerper Calvin Klein samen met financieel adviseur Barry Schwartz. Met een kwestie van geluk hebben een grote inkooporder kunnen bemachtigen dat de toekomst van het bedrijf heeft verzegeld. Het merk is vervolgens groot geworden in de jaren 70 door de collecties dames en herenmode (en dus overhemden). In de jaren 80 wist het bedrijf een groot marktaandeel te veroveren op de ondergoedmarkt. In december 2002 kwam het merk in aanraking met de portefeuille van PVH, een van 's werelds grootste kledingbedrijven.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Verschillende pasvormen en printjes

De Calvin Klein overhemden zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals:

  • De basickleuren wit, grijs, blauw zwart (vaak met een CK logo op de borst geborduurd)
  • Leuke printjes
  • Verkrijgbaar in verschillende wevingen: poplin, twill, visgraat en print

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Calvin Klein, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Calvin Klein up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je calvin klein in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak