Camel Active voor Heren

Camel Active voor Heren Camel Active voor Heren

"Camel Active" voor heren. Camel Active is een Duits modemerk. Het merk focust zich voornamelijk op casual overhemden. Ze onderscheiden zich van andere merken door moderne, niet te formule kleding aan te bieden met een leuke casual twist. De shirts zijn trendy en tijdloos. Daarnaast kun de kleding dragen op bijna elke gelegenheid. Het merk is opgericht in de jaren '50. Tegenwoordig heeft het Camel Active een ruime collectie overhemden: van witte overhemden tot aan speelse denim shirts. Bekijk alles van Camel Active online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 68

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 68

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Camel Active voor Heren

"Camel Active" voor heren. Camel Active is een Duits modemerk. Het merk focust zich voornamelijk op casual overhemden. Ze onderscheiden zich van andere merken door moderne, niet te formule kleding aan te bieden met een leuke casual twist. De shirts zijn trendy en tijdloos. Daarnaast kun de kleding dragen op bijna elke gelegenheid. Het merk is opgericht in de jaren '50. Tegenwoordig heeft het Camel Active een ruime collectie overhemden: van witte overhemden tot aan speelse denim shirts. Bekijk alles van Camel Active online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Camel Active: een tijdloos en trendy merk

Camel Active in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Camel Active herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

camel active overhemden in amsterdam voor heren

Camel Active voor Heren

Camel Active is in 1951 opgericht door het bedrijf Frank & Bernheim. Het duurde eventjes voordat het merk voeten in de aarde kreeg. In de jaren '70 is het Camel Active echt bekend geworden onder mannen. 70% van de mannen kende het merk zelfs al. Doordat het merk functionele casual kleding aanbiedt, is het zo bekend geworden. In die tijd was deze kledingstyle niet breed beschikbaar. Vanuit de bovenkleding en schoenen is het Camel Active verder gaan werken aan uitbreiding. Al snel zijn horloges, sokken, ondergoed en brillen aan het assortiment toegevoegd. Sinds 2000 is het Camel Active verder gegroeid en heeft het meerdere submerken geïntroduceerd.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Een greep uit de collectie

Geen overhemd bij Camel Active is hetzelfde. Je kunt kiezen uit:

 • Shirts met button-down kraag/boord
 • Overhemden met een cutaway kraag
 • Shirts met een klassieke kent kraag
 • Overhemden een borstzak of zonder borstzak.
 • Shirts met verschillende wevingen en stoffen: flanel, jersey, linnen en hoogwaardig katoen.
 • In de winter heerlijke shirts met lange mouwen en in de zomer fijne shirts met korte mouwen.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Camel Active. Blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Camel Active up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je camel active overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak