Casa Moda voor Heren

Casa Moda voor Heren Casa Moda voor Heren

"Casa Moda" voor heren. Casa Moda is de specialist van herenkleding en met name overhemden. De overhemden staat bekend voor de hoogwaardige kwaliteit. Hierbij wordt gedacht aan overhemden voor de mannen met de gemiddelde maat, maar ook voor de extra grote maat. Alle overhemden van Casa Moda worden uitgevoerd in 100% katoen en andere stofsoorten. Tenslotte zijn de overhemden kreuk- en strijkvrij. De overhemden van Casa Moda hebben ook als eigenschap dat de mouwen extra lang zijn. Dragers van Casa Moda prijzen de prijs-kwaliteit en het draagcomfort aan. Bekijk alles van Casa Moda online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 221

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 221

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Casa Moda voor Heren

"Casa Moda" voor heren. Casa Moda is de specialist van herenkleding en met name overhemden. De overhemden staat bekend voor de hoogwaardige kwaliteit. Hierbij wordt gedacht aan overhemden voor de mannen met de gemiddelde maat, maar ook voor de extra grote maat. Alle overhemden van Casa Moda worden uitgevoerd in 100% katoen en andere stofsoorten. Tenslotte zijn de overhemden kreuk- en strijkvrij. De overhemden van Casa Moda hebben ook als eigenschap dat de mouwen extra lang zijn. Dragers van Casa Moda prijzen de prijs-kwaliteit en het draagcomfort aan. Bekijk alles van Casa Moda online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Casa Moda: de overhemden staan bekend voor souplesse en stijl

Casa Moda in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Casa Moda herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Casa Moda in Amsterdam voor heren

Casa Moda voor Heren

In 1924 wordt het bedrijf de "OHG Ernst Winter" opgericht in Oldenburg. De oprichter Ernst Winter distribueert naast stoffen en linnengoed ook zakelijke overhemden. De distributie van de stoffen en linnen stopt in 1948. De focus verschuift naar de zakelijke en casual overhemden. De marketing wordt uitgevoerd onder de naam "EWO" en productie wordt uitbesteed aan een confectiefabriek.
In 1955 wordt 6000 vierkante meter grond gekocht waar later het hoofdkantoor van Casa Moda wordt gebouwd. Sinds 1962 stopt het bedrijf met de uitbesteding en voert de productie zelf uit. In 1975 overlijdt de oprichter. De naam van het bedrijf wordt in 1981 veranderd naar Heinrich Katt GmbH & Co. KG. 25 jaar later is het merk Casa Moda opgericht en produceert de fabriek dagelijks 2000 overhemden.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Overhemden van 100% katoen

Alle overhemden van Casa Moda zijn van 100% katoen. Dat heeft een aantal voordelen:

 • Katoen neemt snel vocht op, maar voelt niet vochtig of klam aan. Het is ideaal voor de maanden met warmer weer. Een 100% katoenen Casa Moda overhemd blijft fris aanvoelen.
 • Katoen is een sterk materiaal. Een overhemd van 100% katoen is dus goed bestand tegen wassen. Je overhemd blijft mooi, slijt nauwelijks en bovendien heeft een 100% katoenen overhemd een luxe uitstraling.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Casa Moda, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Casa Moda up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je casa moda overhemde in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak