Cavallaro Napoli voor Heren

Cavallaro Napoli voor Heren Cavallaro Napoli voor Heren

"Cavallaro" voor heren. Cavallaro is een stoer Italiaanse merk van Nederlandse bodem. Het merk heeft het Napolitaans erfgoed nog altijd in de kern. De artikelen van Cavallaro onderscheiden zich van andere merken. Dit komt onder andere door de opvallende prints, vele details en hoge kragen. De Poloshirts en overhemden van Cavallaro zijn verkrijgbaar in een getailleerde pasvorm, oftewel slim fit. De shirts zijn elegant, eigentijds en hebben een preppy twist. Het merk staat voor moderne verfijning. Cavallaro Napoli gebruikt hoogwaardige garens en luxe stoffen. Dit voel je wanneer je een shirt van het merk aan hebt. Bekijk alles van Cavallaro online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Cavallaro Napoli voor Heren

"Cavallaro" voor heren. Cavallaro is een stoer Italiaanse merk van Nederlandse bodem. Het merk heeft het Napolitaans erfgoed nog altijd in de kern. De artikelen van Cavallaro onderscheiden zich van andere merken. Dit komt onder andere door de opvallende prints, vele details en hoge kragen. De Poloshirts en overhemden van Cavallaro zijn verkrijgbaar in een getailleerde pasvorm, oftewel slim fit. De shirts zijn elegant, eigentijds en hebben een preppy twist. Het merk staat voor moderne verfijning. Cavallaro Napoli gebruikt hoogwaardige garens en luxe stoffen. Dit voel je wanneer je een shirt van het merk aan hebt. Bekijk alles van Cavallaro online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Cavallaro Napoli: Fare una bella figura

Cavallaro Napoli in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Cavallaro herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

cavallaro napoli in amsterdam voor heren

Cavallaro voor Heren

Het merk is in 1951 opgericht door het bedrijf Frank & Bernheim. Het duurde eventjes voordat het merk voeten in de aarde kreeg. In de jaren '70 is het merk echt bekend geworden onder mannen. 70% van de mannen kende het merk zelfs al. Doordat het merk functionele casual kleding aanbiedt, is het zo bekend geworden. In die tijd was deze kledingstyle niet breed beschikbaar. Vanuit de bovenkleding en schoenen is het merk verder gaan werken aan uitbreiding. Al snel zijn horloges, sokken, ondergoed en brillen aan het assortiment toegevoegd. Sinds 2000 is het merk verder gegroeid en heeft het meerdere submerken geïntroduceerd.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Een aantal feiten over het merk op een rij

Inmiddels is Cavallaro uitgegroeid tot een waar begrip in de Nederlandse mode wereld. De feiten van het merk op een rijtje:

  • 17 brandstores
  • 350 verkooppunten
  • Kledingsponsor van de KNVB
  • 2017-2019 kledingsponsor van Arsenal
  • Italiaanse stoffen

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Cavallaro Napoli. Blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Cavallaro up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je cavallaro overhemden en poloshirts in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak