Circle of Gentlemen voor Heren

Circle of Gentlemen voor Heren Circle of Gentlemen voor Heren

"Circle of Gentlemen" voor heren. Het merk kenmerkt zichzelf door in elk overhemd specifieke details toe te passen. Zo draag je altijd echt iets wat onderscheidend is. Circle of Gentlemen heeft een ietwat informeel design, maar kan ook prima formeel gedragen worden. Zeker als je voor de standaard wit, blauw, zwart, navy of roze kiest. De filosofie achter het merk is dan ook dat elk overhemd bij iedere gelegenheid gedragen kunt worden. Met een aantal subtiele details in de overhemden en het gebruik van hoogwaardig katoen uit Egypte onderscheidt het merk ze zich van de rest. Benieuwd naar de shirts? Kom dan langs onze winkel in Amsterdam. Bekijk alles van Circle of Gentlemen online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Circle of Gentlemen voor Heren

"Circle of Gentlemen" voor heren. Het merk kenmerkt zichzelf door in elk overhemd specifieke details toe te passen. Zo draag je altijd echt iets wat onderscheidend is. Circle of Gentlemen heeft een ietwat informeel design, maar kan ook prima formeel gedragen worden. Zeker als je voor de standaard wit, blauw, zwart, navy of roze kiest. De filosofie achter het merk is dan ook dat elk overhemd bij iedere gelegenheid gedragen kunt worden. Met een aantal subtiele details in de overhemden en het gebruik van hoogwaardig katoen uit Egypte onderscheidt het merk ze zich van de rest. Benieuwd naar de shirts? Kom dan langs onze winkel in Amsterdam. Bekijk alles van Circle of Gentlemen online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Circle of Gentlemen: gemaakt met hoogwaardig katoen uit Egypte

Circle of Gentlemen in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Circle of Gentlemen herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

circle of gentlemen in amsterdam voor heren

Circle of Gentlemen voor Heren

Het merk is gestart door twee vrienden: JanJaap van Gent en Michel van Kommer. Ze zijn samen begonnen om de productie van het moderne overhemd opnieuw uit te vinden. Het begon met een mooie zakelijke lijn en het is uitgebreid tot een volledige collectie fijne overhemden. De shirts staan bekend om de mooie boorden (extreme cutaway en widespread) gecombineerd met een aantal knopen. Door ze op een modebewuste manier met andere items te combineren, maak je je look kloppend. Draag je een stropdas naar je werk? Kies dan voor een heren overhemd met cutaway collar of zelfs extreme cut away collar. Het merk werd al snel opgepakt en kreeg naamsbekendheid door deze opvallend hoog boord en drie knoopskragen.

Schokkend nieuws

In 2018 komen de oprichters met schokkend nieuws. Michel van Kommer en Jan Jaap van Gent stoppen hun samenwerking. Op dat moment is er (nog) geen nieuwe eigenaar gevonden voor het kwaliteit merk. Toch zijn de oprichters positief. Ze zeggen het volgende in het persbericht: “We zijn Circle of Gentlemen gestart vanuit de schoolbanken. Dit is onze eerste professionele ervaring, en daar zijn we trots op,” aldus de oprichters. Het merk werd opgericht als overhemden merk maar groeide uit tot een volwaardig label voor herenmode. “Meer dan 11 jaar lang hebben we ons volledig en uitsluitend ingezet voor Circle of Gentlemen, en met succes. Voor ons een mooi moment onze individuele ambities te gaan ontdekken. Na de afronding van Spring / Summer 2018 gaan we ons richten op de volgende stap in onze eigen carrières.” In 2018 wordt het merk in 14 landen verkocht waaronder Nederland, Verenigde staten, Rusland, Spanje Oostenrijk en België.

Gelukkig wordt het bedrijf overgenomen in 2019. De shirts zijn gemaakt in dezelfde weverijen en er is gebruikt gemaakt van dezelfde stoffen. De shirts voelen aan zoals je gewend bent. Het merk gaat door!

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De beste materialen

Het merk is doorgegaan met shirts van twee verschillende materialen. Dit zijn:

  • Een 100% katoenen variant. Gemaakt van Egyptisch katoen
  • Een stretch variant. De stof rekt een beetje mee met het lichaam

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Circle of Gentlemen, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Circle of Gentlemen up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

Koop je circle of gentlemen in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak