Claesen's voor Heren

Claesen's voor Heren Claesen's voor Heren

"Claesen's" voor heren. Claesen's staat bekend om uitstekende kwaliteit kleding. Het merk is in 1993 opgericht door drie vrienden. De boxershorts, T-shirts en het slaapgoed zijn al jaren een groot succes. Naast ondermode biedt Claesen's ook zwemgoed en accessoires aan voor elke leeftijd en elk geslacht. Nationaal en internationaal is Claesen's een begrip geworden in de wereld van kleding. De stijlvolle ontwerpen en goede prijs zorgen er voor dat het merk geliefd is en geroemd wordt door bijvoorbeeld Paul de Leeuw en het koninklijk huis. Bekijk alles van het merk Claesen's online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Claesen's voor Heren

"Claesen's" voor heren. Claesen's staat bekend om uitstekende kwaliteit kleding. Het merk is in 1993 opgericht door drie vrienden. De boxershorts, T-shirts en het slaapgoed zijn al jaren een groot succes. Naast ondermode biedt Claesen's ook zwemgoed en accessoires aan voor elke leeftijd en elk geslacht. Nationaal en internationaal is Claesen's een begrip geworden in de wereld van kleding. De stijlvolle ontwerpen en goede prijs zorgen er voor dat het merk geliefd is en geroemd wordt door bijvoorbeeld Paul de Leeuw en het koninklijk huis. Bekijk alles van het merk Claesen's online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Claesen's: mode van hoge kwaliteit

Claesen's in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De sokken zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Claesen's mode aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in stijlvolle ondermode, zwemgoed en accessoires van kwaliteit. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Claesen's in Amsterdam voor Heren

Claesen's voor Heren

In de jaren negentig woonden de oprichters Gerard den Boer en Deetje Blauw in Barcelona, waar Den Boer als jurist voor een Catalaans textielbedrijf in dienst was. Den Boer raakte per toeval geïnteresseerd in de handel in textiel en zo ontstond er een sterke aantrekkingskracht richting het opzetten van een eigen kledingbedrijf. Toen het tweetal terug in Nederlands was, besloten ze daadwerkelijk om de knoop door te hakken. De missie, visie en de naam "Claesen's" zijn aan de keukentafel bedacht. De keuze voor de naam van het merk komt doordat, de naam in meerdere talen uit te spreken moet zijn. Daarnaast kozen Gerard en Deetje voor de 'ae' om chique over te komen.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende series

De series van Claesen's bieden een aantal keuzes op het gebied van kleuren en stof:

  • Evergreen Basics: Alle basiskleuren, ondergoed gemaakt van hoogkwalitatieve katoen/lycra en microfibers.
  • No. 1: Gemaakt van Pima katoen, het beste katoen ter wereld. Pima katoen wordt al sinds 4200 voor Christus verbouwd en is van zeer hoge kwaliteit. Twee keer zo goed als standaard katoen.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Claesen's, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Claesen's up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

Koop je Claesen's ondermode in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak