Desoto voor Heren

Desoto voor Heren Desoto voor Heren

"Desoto" voor heren. Desoto overhemden voor heren online. De Desoto shirts worden gezien als een ware ontwikkeling op gebied van overhemden en poloshirts. Elk overhemd is door de fijne jersey weving flexibel. Deze "jersey weving" heeft gezorgd voor een totaal nieuw product. 100% strijkvrij, een strakke pasvorm en toch veel bewegingsruimte. De Desoto overhemden en poloshirts zijn verkrijgbaar in alle maten en kleuren. Door de jersey weving zijn de shirts extra zacht en gaan ze lang mee. Gegarandeerd kwaliteit! De hoogste kwaliteit wevingen geproduceerd in Europa. Bekijk de gehele collectie Desoto online. Bekijk alles van Desoto online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 185

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 185

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Desoto voor Heren

"Desoto" voor heren. Desoto overhemden voor heren online. De Desoto shirts worden gezien als een ware ontwikkeling op gebied van overhemden en poloshirts. Elk overhemd is door de fijne jersey weving flexibel. Deze "jersey weving" heeft gezorgd voor een totaal nieuw product. 100% strijkvrij, een strakke pasvorm en toch veel bewegingsruimte. De Desoto overhemden en poloshirts zijn verkrijgbaar in alle maten en kleuren. Door de jersey weving zijn de shirts extra zacht en gaan ze lang mee. Gegarandeerd kwaliteit! De hoogste kwaliteit wevingen geproduceerd in Europa. Bekijk de gehele collectie Desoto online. Bekijk alles van Desoto online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Desoto: 100% strijkvrij, een strakke pasvorm en toch veel bewegingsruimte.

Desoto in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Desoto herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

desoto in amsterdam voor heren

Desoto voor Heren

Het unieke aan een Desoto overhemd is de bewegingsvrijheid. De rekbaarheid van de jersey weving zorgt ervoor dat je vrij kunt bewegen met de Desoto shirts zonder dat er stretch is toegevoegd. Naast het uitgebreide assortiment overhemden is Desoto ook gespecialiseerd in poloshirts. De polo's zijn ook gemaakt van de jersey weving en een favoriet van de klant. Bij beweging stretcht het shirt vanzelf mee. Het hoogwaardige katoen is kenmerkend voor de kwaliteit van het merk.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De ontwikkeling van het merk

Het bedrijf en de kleding is afgelopen jaren snel ontwikkeld. Door het gebruik van hoogwaardig katoen heeft het bedrijf zich op de volgende vlakken kunnen onderscheiden;

 • Het ontwerp
 • De pasvorm
 • De kwaliteit

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Desoto, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Desoto up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je desoto shirts in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak