Emanuel Berg voor Heren

Emanuel Berg voor Heren Emanuel Berg voor Heren

"Emanuel Berg" voor heren. Het overhemd merk kenmerkt zich door de stijl en elegantie. Perfecte shirts van dit exclusieve Poolse merk. Emanuel Berg staat bekend om de exclusieve kwaliteit en finesse. Fantastische overhemden met een perfecte pasvorm. Zelf noemen ze het “Superfine Shirting”. Ze werken met de beste stoffen van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast worden de overhemden met één van de beste garens ter wereld geproduceerd. Met recht kunnen de Emanuel Berg overhemden “the finest shirt in the world” genoemd worden. Bekijk alles van Emanuel Berg online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Emanuel Berg voor Heren

"Emanuel Berg" voor heren. Het overhemd merk kenmerkt zich door de stijl en elegantie. Perfecte shirts van dit exclusieve Poolse merk. Emanuel Berg staat bekend om de exclusieve kwaliteit en finesse. Fantastische overhemden met een perfecte pasvorm. Zelf noemen ze het “Superfine Shirting”. Ze werken met de beste stoffen van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast worden de overhemden met één van de beste garens ter wereld geproduceerd. Met recht kunnen de Emanuel Berg overhemden “the finest shirt in the world” genoemd worden. Bekijk alles van Emanuel Berg online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Emanuel Berg: Superfine Shirting

Emanuel Berg in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Emanuel Berg herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

emanuel berg overhemden in amsterdam voor heren

Emanuel Berg voor Heren

Het merk is opgericht in 1989 in Keulen. De eerste jaren maakten ze tailor-made overhemden. Vanaf 1995 is de eerste winkel geopend. Inmiddels is Emanuel Berg al in meer dan 100 winkels te verkrijgen. De shirts liggen o.a. in Moscow, New York, New-York, Rio en Peking. De overhemden worden gemaakt in Europa. En zijn uniek in de kleding industrie. Zelf omschrijven ze dit als “een teken dat alleen de beste kwaliteit genoeg is voor onze klanten”. Emanuel Berg is een familiebedrijf en genoemd naar de grootvader van de oprichter. Een Emanuel Berg shirt is bij uitstek een gewild overhemd voor in de kledingkast van iedere man.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De pasvormen van het merk op een rij

De shirts zijn leverbaar in drie verschillende pasvormen. Dit zijn:

  • Regular fit: voor de man die van veel bewegingsruimte geniet
  • Modern fit: een overhemd met een kleine taillering
  • Slim fit: een overhemd dat sterk getailleerd is

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Emanuel Berg. Blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Emanuel Berg up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je emanuel berg overhemden in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak