Eterna voor Heren

Eterna voor Heren Eterna voor Heren

"Eterna" voor heren. Eterna overhemden voor heren online. Het is een Duits merk dat bekend staat voor hoogwaardige overhemden. 'Eterna' is een Latijns woord en betekend "voor altijd". Het is afgeleid van het Engelse woord Eternity. De kleding van het merk gaan extra lang mee. Sinds 1863 ontwikkelt Eterna overhemden en worden ze internationaal verkocht. De overhemden van Eterna zijn in diverse pasvormen beschikbaar. Een Comfort Fit, een Modern Fit, een Slim fit en een Super Slim Fit. De collectie Eterna shirts is groot en uitgebreid. Werkelijk voor iedere man is er een overhemd. Op deze pagina bekijkt u de mooiste Eterna heren overhemden online. Bekijk alles van het merk online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 177

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 177

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Eterna voor Heren

"Eterna" voor heren. Eterna overhemden voor heren online. Het is een Duits merk dat bekend staat voor hoogwaardige overhemden. 'Eterna' is een Latijns woord en betekend "voor altijd". Het is afgeleid van het Engelse woord Eternity. De kleding van het merk gaan extra lang mee. Sinds 1863 ontwikkelt Eterna overhemden en worden ze internationaal verkocht. De overhemden van Eterna zijn in diverse pasvormen beschikbaar. Een Comfort Fit, een Modern Fit, een Slim fit en een Super Slim Fit. De collectie Eterna shirts is groot en uitgebreid. Werkelijk voor iedere man is er een overhemd. Op deze pagina bekijkt u de mooiste Eterna heren overhemden online. Bekijk alles van het merk online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Eterna: 'Eterna' is een Latijns woord en betekend "voor altijd" (eternity)

Eterna in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

eterna in amsterdam voor heren

Eterna voor Heren

Het unieke aan een het overhemd is de bewegingsvrijheid. De rekbaarheid van de jersey weving zorgt ervoor dat je vrij kunt bewegen met de shirts zonder dat er stretch is toegevoegd. Naast het uitgebreide assortiment overhemden zijn ze ook gespecialiseerd in poloshirts. De polo's zijn ook gemaakt van de jersey weving en een favoriet van de klant. Bij beweging stretcht het shirt vanzelf mee. Het hoogwaardige katoen is kenmerkend voor de kwaliteit van het merk.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende pasvormen

Eterna heeft voor iedere man een pasvorm dat goed valt op het lichaam. Hieronder is een lijst met de pasvormen;

 • Comfort Fit - niet getailleerd
 • Modern Fit - licht getailleerd
 • Slim Fit - sterk getailleerd
 • Super Slim Fit - zeer sterk getailleerd

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Eterna, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Eterna up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je eterna overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak