Eton voor Heren

Eton voor Heren Eton voor Heren

"Eton" voor heren. Het is een luxe merk van Zweedse afkomst. De naam ontleent zich aan het Engelse Eton college. Eton gebruikt de beste materialen van de hoogste kwaliteit voor de overhemden. De Shirts van Eton worden genaaid met 12.000 steken en worden van 45 verschillende delen gemaakt. Het merk hanteert vier verschillende pasvormen, dat zijn: Classic Fit (recht), Contemporary Fit (licht getailleerd), Slim Fit (sterk getailleerd) en Super Slim Fit (zeer sterk getailleerd). De shirts van het merk zijn een gewild item in iedere herenkledingkast. Naast overhemden biedt het merk strikjes (bowties), stropdassen en manchetknopen aan. Bekijk alles van Eton online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 206

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 206

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Eton voor Heren

"Eton" voor heren. Het is een luxe merk van Zweedse afkomst. De naam ontleent zich aan het Engelse Eton college. Eton gebruikt de beste materialen van de hoogste kwaliteit voor de overhemden. De Shirts van Eton worden genaaid met 12.000 steken en worden van 45 verschillende delen gemaakt. Het merk hanteert vier verschillende pasvormen, dat zijn: Classic Fit (recht), Contemporary Fit (licht getailleerd), Slim Fit (sterk getailleerd) en Super Slim Fit (zeer sterk getailleerd). De shirts van het merk zijn een gewild item in iedere herenkledingkast. Naast overhemden biedt het merk strikjes (bowties), stropdassen en manchetknopen aan. Bekijk alles van Eton online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Eton Shirts: Fine men's shirts since 1928

Eton in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Eton herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

eten shirts in amsterdam voor heren

Eton voor Heren

Het merk Eton is opgericht in 1928. Eerst heette het bedrijf Syfabriken Special (The Special Sewing Factory). Eton is door de jaren heen een wereldwijd shirt merk geworden. Het merk wordt verkocht in meer dan 50 landen. Vaak in de exclusievere winkels. Ze hebben winkels in o.a. Moskou, Sydney, New York, Beijing en Rome. De originele fabriek en het toenmalige hoofdkwartier van het modemerk bevindt zich in Gånghester, Zweden. Hier worden één van de beste overhemden ter wereld geproduceerd. Eton klinkt Engels, maar heeft haar roots stevig in Zweden. Eton legt zich vrijwel volledig toe op het maken van overhemden in de hoogste kwaliteit. Zowel in de mode winkels als online bij vertrouwde leveranciers en handelshuizen.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Hoe worden de shirts geproduceerd?

De meeste Eton overhemden worden geproduceerd in Roemenië maar komen ook uit Litouwen, Estland en Zweden.

 • Het katoen komt uit Egypte en de VS.
 • De shirts worden geverfd en gesponnen in Italië, Zwitserland, Turkije of Egypte.
 • De Speciale finish gebeurt in Zwitserland, Duitsland of Italië.
 • Vervolgens wordt het shirt afgewerkt in Zweden, Roemenië, Litouwen of Estland.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Eton. Blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Eton up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je eton overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak