Falke voor Heren

Falke voor Heren Falke voor Heren

"Falke" voor heren. Falke biedt een uitgebreide collectie sokken en accessoires als onderdeel van haar totale collectie. De sokken van Falke koop je in alle kleuren, maten, uitvoeringen, en materialen. Ze staan bekend voor de hoogwaardige kwaliteit sokken. Meer dan 120 jaar later is het bedrijf nog steeds in handen van de Falke familie. Alle sokken en accessoires zijn beschikbaar in onze online winkel voor mannen. Bekijk alles van het merk Falke online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Falke voor Heren

"Falke" voor heren. Falke biedt een uitgebreide collectie sokken en accessoires als onderdeel van haar totale collectie. De sokken van Falke koop je in alle kleuren, maten, uitvoeringen, en materialen. Ze staan bekend voor de hoogwaardige kwaliteit sokken. Meer dan 120 jaar later is het bedrijf nog steeds in handen van de Falke familie. Alle sokken en accessoires zijn beschikbaar in onze online winkel voor mannen. Bekijk alles van het merk Falke online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Falke: bekend voor de hoogwaardige kwaliteit sokken

Falke in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De sokken zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Falke sokken aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren sokken. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

falke in amsterdam voor heren

Falke voor Heren

Het bedrijf is in 1895 begonnen in het huis van Franz Falke met zijn eigen breierij. In middels bestaat het bedrijf meer dan 120 jaar en wordt de koers nog steeds bepaald door de familie. De kern van het bedrijf zijn de bekende sokken. Echter, het assortiment is uitgebreid met onder- en sportmode artikelen. De expertise op het gebied van draagcomfort, duurzaamheid en pasvorm is jarenlang door het bedrijf Falke doorontwikkeld.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Een greep uit de collectie

Falke heeft verschillende bekende series. Dit zijn onder andere:

  • De Family: vaak kniekousen
  • De Sensitive: normale sokken tot over de enkel
  • De London: niet afknellende sokken. Ideaal voor de oudere man
  • De Airport: de normale sok

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Falke, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je falke sokken in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak