Fruit of the Loom voor Heren

Fruit of the Loom voor Heren Fruit of the Loom voor Heren

"Fruit of the Loom" voor heren. Fruit of the Loom is één van de grootste producenten van Poloshirts, ondergoed en T-shirts ter wereld. Fijne kleding voor mannen. Het is van origine een Amerikaans bedrijf dat al ruim anderhalve eeuw actief is. Fruit of the Loom is pas 30 jaar actief in Europa. Het bedrijf distribueert de producten aan meer dan 30 EU landen. De kernwaarden van Fruit of the Loom zijn betaalbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit. Je kunt (bijna) voor elke kleur terecht bij het merk. Ze bieden een ruime selectie aan stoffen en kleuren aan. Elke kleur die je kunt bedenken, is bij Fruit of the Loom verkrijgbaar. Bekijk alles van het merk Fruit of the Loom online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

64 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

64 per pagina

Fruit of the Loom voor Heren

"Fruit of the Loom" voor heren. Fruit of the Loom is één van de grootste producenten van Poloshirts, ondergoed en T-shirts ter wereld. Fijne kleding voor mannen. Het is van origine een Amerikaans bedrijf dat al ruim anderhalve eeuw actief is. Fruit of the Loom is pas 30 jaar actief in Europa. Het bedrijf distribueert de producten aan meer dan 30 EU landen. De kernwaarden van Fruit of the Loom zijn betaalbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit. Je kunt (bijna) voor elke kleur terecht bij het merk. Ze bieden een ruime selectie aan stoffen en kleuren aan. Elke kleur die je kunt bedenken, is bij Fruit of the Loom verkrijgbaar. Bekijk alles van het merk Fruit of the Loom online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Fruit of the Loom: since 1851 the favourite shirt

Fruit of the Loom in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De poloshirts en T-shirts zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Fruit of the Loom kleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

fruit of the loom in amsterdam voor heren

Fruit of the Loom voor Heren

Het merk is in 1851 opgericht door Robert en Benjamin Knight in Rhode Island, Amerika. Het logo van het merk komt van een schilderij en heeft een dochter van een van Roberts klanten gemaakt. De kenmerkende kleuren, de welbekende appel, druiven en bladeren trokken als snel de aandacht van klanten. In 1871 is het merk officieel geregistreerd. Dit betekent dat Fruit of the Loom één van de oudste geregistreerde merken ter wereld is en daarmee zelfs ouder dan bijvoorbeeld de gloeilamp, de papieren zak en Coca-Cola. In 2002 is het bedrijf overgenomen door de zeer bekende zakenman van Amerika, Warren Buffett.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Waarom is het een Ethisch en duurzaam merk?

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen staan bij Fruit of the Loom op de eerste plaats. Dit doen ze door:

  • Het katoen wordt geproduceerd in de Verenigde Staten.
  • Oneerlijke prijzen en kinderarbeid kom je niet tegen.
  • Leveranciers worden gescreend.
  • De stof wordt altijd getest op kwaliteit.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Fruit of the Loom, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Fruit of the Loom up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je fruit of the loom polo's en t-shirts in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak