Fynch-Hatton voor Heren

Fynch-Hatton voor Heren Fynch-Hatton voor Heren

"Fynch Hatton" voor heren. Fynch-Hatton is een merk dat gebaseerd is op Afrikaanse invloeden. Fynch-Hatton Shirts staat bekend voor superieur vakmanschap, hoge kwaliteit, en een eigen karakter. Het merk bestaat sinds 1984 door Roger Brandts. De liefde voor het Afrika is terug te vinden in de ontwerpen. "I left my heart in Africa". De shirts van Fynch-Hatton wordt gemaakt van 100% premium katoen. De "Fynch-Hatton overhemden" onderscheiden zich door unieke details. Bijzondere samenstellingen in kleur, prachtige dessins en unieke contrasten die worden gebruikt voor de Fynch Hatton Shirts. Fynch Hatton heeft 2 pasvormen: een getailleerde Modern Fit (Slightly Fitted) en een wat ruimere Casual Fit (Regular Fit). Naast de overhemden verkoopt het merk ook comfortabele poloshirts en broeken. Bekijk alles van Fynch Hatton online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Fynch-Hatton voor Heren

"Fynch Hatton" voor heren. Fynch-Hatton is een merk dat gebaseerd is op Afrikaanse invloeden. Fynch-Hatton Shirts staat bekend voor superieur vakmanschap, hoge kwaliteit, en een eigen karakter. Het merk bestaat sinds 1984 door Roger Brandts. De liefde voor het Afrika is terug te vinden in de ontwerpen. "I left my heart in Africa". De shirts van Fynch-Hatton wordt gemaakt van 100% premium katoen. De "Fynch-Hatton overhemden" onderscheiden zich door unieke details. Bijzondere samenstellingen in kleur, prachtige dessins en unieke contrasten die worden gebruikt voor de Fynch Hatton Shirts. Fynch Hatton heeft 2 pasvormen: een getailleerde Modern Fit (Slightly Fitted) en een wat ruimere Casual Fit (Regular Fit). Naast de overhemden verkoopt het merk ook comfortabele poloshirts en broeken. Bekijk alles van Fynch Hatton online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Fynch Hatton: "I left my heart in Africa"

Fynch Hatton in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Fynch Hatton herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

fynch hatton in amsterdam voor heren

Fynch Hatton voor Heren

In 1998 is Fynch-Hatton opgericht door Roger Brandts, maar het is ontstaan in 1984. De familie Brandts heeft voor vele jaren een connectie met de textielindustrie. In 1945 heeft de grootvader van Roger het bedrijf Wilhelm Brandts Tuchfabrik opgericht. De nieuwsgierigheid naar de textielindustrie was niet onbekend met de familie. Roger heeft tijdens zijn studie 6 maanden in Zuid Afrika voor stage gelopen om de ontwikkeling van textiel en technologie onder de loep te nemen. Het produceren van textiel en kleding zit in het bloed van de Brandt's.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Eigenschappen van de kleding

Fynch-Hatton is een zeer uniek merk vanwege de kleuren en het oog voor detail. Dit maakt de prachtige overhemden zeer herkenbaar. De shirts zijn te herkennen aan:

  • Gedurfde kleuren gemengd met kleine details waardoor je een uniek overhemd krijgt
  • gemaakt van geweldige kwaliteit, aangezien een groot deel met de hand is gemaakt.
  • Unieke knopen op de overhemden die de naam van het merk bevatten
  • De kleuren van Fynch-Hatton zijn gebaseerd op de kleuren van Afrika, kleuren afkomstig van de natuur en van de stammen met hun traditionele kledij.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Fynch Hatton, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Fynch Hatton up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je fynch hatton kleding in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak