GANT voor Heren

GANT voor Heren GANT voor Heren

"GANT" voor heren. Het Amerikaanse merk is zeer bekend in de overhemden wereld. De GANT shirts worden al 80 jaar op een innovatie en unieke manier geproduceerd. Zo is GANT bekend van het knoopje op de kraaag, unieke kleedkamer lusje en speciale plooi op de rug. Het merk blijft innoveren op shirt gebied. GANT heeft laatst "Tech Prep" geïntroduceerd. Dit zijn shirts die waterafstotend zijn, ademend zijn en snel drogen. Shirts worden in drie pasvormen geleverd: slim fit, extra slim fit en regular fit. De zijn allemaal unieke, diverse shirts. De collectie bestaat uit meer dan 200 overhemden in verschillende wevingen, pasvormen en kleuren. Bekijk alles van GANT online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2

GANT voor Heren

"GANT" voor heren. Het Amerikaanse merk is zeer bekend in de overhemden wereld. De GANT shirts worden al 80 jaar op een innovatie en unieke manier geproduceerd. Zo is GANT bekend van het knoopje op de kraaag, unieke kleedkamer lusje en speciale plooi op de rug. Het merk blijft innoveren op shirt gebied. GANT heeft laatst "Tech Prep" geïntroduceerd. Dit zijn shirts die waterafstotend zijn, ademend zijn en snel drogen. Shirts worden in drie pasvormen geleverd: slim fit, extra slim fit en regular fit. De zijn allemaal unieke, diverse shirts. De collectie bestaat uit meer dan 200 overhemden in verschillende wevingen, pasvormen en kleuren. Bekijk alles van GANT online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

GANT: Fine shirts since 1949

GANT in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige GANT herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

GANT voor Heren

Het merk is opgericht door Bernard Gantmacher. De heer Gantmacher was een Joodse immigrant uit het Russische keizerrijk. Sinds 1914 woonde hij in New York. Bernard studeerde farmacie en ondertussen werkte hij bij een kleermaker. Na militaire dienst startte hij de Par-Ex Shirt Company. Kort voor zijn dood lanceerde hij in 1949 GANT. De kinderen van Bernard hebben het bedrijf overgenomen en bouwde het verder ui. GANT was hét overhemdmerk in de jaren '60 en '70. Tegenwoordig zit GANT HQ in Zweden. Het merk verkoopt in meer dan 4000 locaties verdeeld over 70 landen. Daar boven op zijn er meer dan 500 GANT winkels wereldwijd.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Hoe kun je een shirt van het merk herkennen?

GANT staat bekend om de overhemd innovaties. Bepaalde overhemdeigenschappen zijn alleen te zien bij shirts van GANT, zoals:

  • De kleedkamerlus - dit is een lusje op de achterkant van het overhemd, zodat je het overhemd gemakkelijk kunt ophangen.
  • De plooi op de rug - dit zorgt voor een verbeterde pasvorm.
  • Het knoopje op de achterkant van de kraag - met behulp van het knopje blijft de stropdas mooi onder de kraag.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals GANT. Blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie GANT up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

Post your comment

Heerenzaak