Garage voor Heren

Garage voor Heren Garage voor Heren

"Garage" voor heren. Garage is in 2009 opgericht en is daarmee een relatief jong bedrijf. Het merk concentreert zich op basics T-shirts en ondergoed. Het doel is om alleen de beste kwaliteit te leveren. Garage focust zich op zowel mannen als vrouwen. Kenmerkend voor de T-shirts en hemden is dat ze langer vallen gemiddeld. Hierdoor zijn de "Garage T-shirts" perfect om als ondershirt te dragen. Naast de bekende T-shirt is er ook een Garage boxershort. De boxershorts zijn zacht en voelen fijn aan op de huid. De onderbroeken zijn elastisch, licht en het belangrijkst - comfortabel. Het merk besteedt de productie niet uit en heeft direct control over de ontwikkeling van het product. Een van de weinige merken die dat nog doen. Verantwoord maatschappelijk ondernemen staat bij centraal. Bekijk alles van het merk Garage online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Garage voor Heren

"Garage" voor heren. Garage is in 2009 opgericht en is daarmee een relatief jong bedrijf. Het merk concentreert zich op basics T-shirts en ondergoed. Het doel is om alleen de beste kwaliteit te leveren. Garage focust zich op zowel mannen als vrouwen. Kenmerkend voor de T-shirts en hemden is dat ze langer vallen gemiddeld. Hierdoor zijn de "Garage T-shirts" perfect om als ondershirt te dragen. Naast de bekende T-shirt is er ook een Garage boxershort. De boxershorts zijn zacht en voelen fijn aan op de huid. De onderbroeken zijn elastisch, licht en het belangrijkst - comfortabel. Het merk besteedt de productie niet uit en heeft direct control over de ontwikkeling van het product. Een van de weinige merken die dat nog doen. Verantwoord maatschappelijk ondernemen staat bij centraal. Bekijk alles van het merk Garage online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Garage: kwaliteit ondershirts en ondergoed sinds 2009

Garage in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De T-shirts zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Garage herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren T-shirts en heren boxershorts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Garage in amsterdam voor heren

Garage voor Heren

De term "garage" heeft verschillende betekenissen. Iedereen is bekend met de Nederlandse vertaling. Het woord garage is afgeleid van het Franse woord "garer" en het betekent onderdak zoeken of schuilen. Overigens is dat niet de enigste betekenis. Het is namelijk ook een vorm van rock muziek. Deze genre was voornamelijk populair in de jaren '60. Het merk Garage maakt haar T-shirts met passie, net als echte ingenieurs. Je kunt het vergelijken met een vakman die zorgvuldig aan een auto werkt in een garage: The basic engineers.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende pasvormen

De T-shirts zijn verkrijgbaar in vier verschillende pasvormen:

  • Classic fit: de classic fit producten hebben een wijd model
  • Body fit: de body fit producten hebben een sterk getailleerd model
  • Semi body fit: de semi body fit producten hebben een licht getailleerd model
  • Regular fit: de regular fit producten van hebben een recht model

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Garage, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

Koop je garage basics in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak