Genti voor Heren

Genti voor Heren Genti voor Heren

"Genti" voor heren. De overhemden, poloshirts en andere herenkleding van Genti zijn verfijnd en gemaakt met aandacht voor details. Genti staat voor een prachtige mix van strakke, eigentijdse en sportieve herenmode. De kernwaarden van het bedrijf zijn dan ook niet voor niets: rebellious, new attitude, individual choice en young mindset. Het merk is opgericht in 2004 met een totaal nieuw concept gebaseerd op een street-chic DNA voor de internationale markt. Elk kledingstuk van Genti is ontworpen voor de klant met individuele stijl en jonge mindset. De kleding uit de Genti collectie wordt gemaakt met speciale materialen, innovatieve stijlen en vervaardigd van zeer superieure stoffen. Bekijk alles van Genti online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Genti voor Heren

"Genti" voor heren. De overhemden, poloshirts en andere herenkleding van Genti zijn verfijnd en gemaakt met aandacht voor details. Genti staat voor een prachtige mix van strakke, eigentijdse en sportieve herenmode. De kernwaarden van het bedrijf zijn dan ook niet voor niets: rebellious, new attitude, individual choice en young mindset. Het merk is opgericht in 2004 met een totaal nieuw concept gebaseerd op een street-chic DNA voor de internationale markt. Elk kledingstuk van Genti is ontworpen voor de klant met individuele stijl en jonge mindset. De kleding uit de Genti collectie wordt gemaakt met speciale materialen, innovatieve stijlen en vervaardigd van zeer superieure stoffen. Bekijk alles van Genti online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Genti herenkleding: “true straight in your face ”

Genti in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Genti herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren artikelen. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

koop je herenkleding van genti in amsterdam

Genti voor Heren

Genti biedt twee keer per jaar een nieuwe collectie aan. Ontwerpers van het merk zoeken wereldwijd naar de nieuwste modetrends en passen de bevindingen vervolgens toe in de nieuwe collectie. Doordat de ontwerpers van Genti nauwlettend de nieuwste trends in de gaten houden, kunnen ze de fashion gedreven klanten voorzien van de mooiste en nieuwste kleding voorzien. Dit wordt zeer geapprecieerd door de klanten van Genti. De ontwerpers worden hierdoor geïnspireerd en de individuele creativiteit wordt aangemoedigd.

De collecties van Genti zijn altijd verschillend en nieuw ten opzichte van voorgaande collecties. Naast het feit dat de ontwerpers van Genti nauwlettend de modetrends in de gaten houden, analyseert Genti tevens zijn klanten. Vervolgens wordt de nieuwe collectie ontwerpen en sluit de nieuwe collectie naadloos aan op de behoefte van de vaste klanten. Als klant weet je dat je met de kleding van Genti erbij loopt volgens de laatste modetrends.

genti herenkleding kopen amsterdam

De focus van het merk

De focus van het merk ligt op verschillende productgroepen. De kleding van Genti is divers en je kunt (bijna) de gehele kledingkast voorzien van Genti kleding. De productgroepen van Genti bestaan uit:

  • Strakke overhemden (skin fit)
  • Luxe knitwear
  • Modieuze jerseys
  • Korte jassen
  • Stijlvolle pakken (kostuums)
  • Skin fit broeken
  • Luxueuze accessoires

Elk kledingstuk en accessoires zijn gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen kan Genti de kwaliteit van de kleding naar de klanten waarborgen. De collecties kenmerken zich door de fantastische designs die passen bij de moderne en stijlvolle man van nu. Het fijne aan een kledingstuk van Genti is dat elk kledingstuk gemakkelijk kunt combineren met je andere kleding. Op deze manier hoef je niet af te wijken van je hedendaagse outfit en heb je nog ruimte om je eigen, persoonlijke touch aan de outfit te geven.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Genti, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Genti up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

genti logo herenkleding

Post your comment

Heerenzaak