Giordano voor Heren

Giordano voor Heren Giordano voor Heren

"Giordano" voor heren. De shirts van Giordano kenmerken zich door een lichte Italiaanse flair. Het merk klinkt misschien wel Italiaans, maar het is een Nederlands bedrijf. De overhemden van Giordano zijn gemaakt van de mooiste stoffen en bij uitstek geschikt casual gelegenheden. Echter, kun je het Giordano overhemd ook prima dragen naar een zakelijke gelegenheid. De superieure shirts zijn beschikbaar in twee pasvormen: tailored fit (licht getailleerd) en regular fit (recht model). Giordano kent verschillende shirtvormen zoals de Franklin, Kennedy, Maggiore, Morton, Roosevelt en Walkle. Bekijk alles van Giordano online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 68

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 68

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Giordano voor Heren

"Giordano" voor heren. De shirts van Giordano kenmerken zich door een lichte Italiaanse flair. Het merk klinkt misschien wel Italiaans, maar het is een Nederlands bedrijf. De overhemden van Giordano zijn gemaakt van de mooiste stoffen en bij uitstek geschikt casual gelegenheden. Echter, kun je het Giordano overhemd ook prima dragen naar een zakelijke gelegenheid. De superieure shirts zijn beschikbaar in twee pasvormen: tailored fit (licht getailleerd) en regular fit (recht model). Giordano kent verschillende shirtvormen zoals de Franklin, Kennedy, Maggiore, Morton, Roosevelt en Walkle. Bekijk alles van Giordano online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Giordano: Luxe, Italiaanse ontwerpen

Giordano in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Giordano herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

giordano in amsterdam voor heren

Giordano voor Heren

Giordano is onderdeel van Verweij fashion een familiebedrijf dat is gestart in 1955 door A.H. Verweij. Sinds de start van het bedrijf in Rotterdam is het enorm gegroeid. Eigenaren Karel en Robert zijn vroeg begonnen met het ontwerpen, verkopen en inkopen onder toeziend oog van hun vader A.H. Zo leerden de zonen snel hoe belangrijk het is om goed na te denken over elk onderdeel. Vandaag de dag worden de collecties ontworpen in Amsterdam en ligt de productie in Europa en Azië.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De essentials van de het bedrijf

Giordano overhemden worden bij Verweij ontworpen door:

 • Een ervaren team van designers.
 • De designers zijn geïnspireerd door retailers en casual trends en talloze modebeurzen.
 • De shirts zijn echte trendwatchers met exclusieve en modieuze vrijetijds ontwerpen.
 • Ieder jaar wordt een volledige kleurrijke en modieuze collectie ontwikkeld.
 • Gemaakt van heerlijke stoffen van de beste ateliers.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Giordano. Blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Giordano up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je giordano overhemden en shirts in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak