Happy Socks voor Heren

Happy Socks voor Heren Happy Socks voor Heren

"Happy Socks" voor heren. De bekende sokken zijn opgericht met een bijzondere visie; geluk verspreiden met een alledaags voorwerp. Om aan deze visie te voldoen streven we ernaar om de best mogelijke vakmanschap, creativiteit en kwaliteit te bieden. Bekijk alles van het merk Happy Socks online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Happy Socks voor Heren

"Happy Socks" voor heren. De bekende sokken zijn opgericht met een bijzondere visie; geluk verspreiden met een alledaags voorwerp. Om aan deze visie te voldoen streven we ernaar om de best mogelijke vakmanschap, creativiteit en kwaliteit te bieden. Bekijk alles van het merk Happy Socks online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Happy Socks: geluk verspreiden door een alledaags voorwerp om te toveren in een kleurrijk stukje design

Happy Socks in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De sokken zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Happy Socks sokken aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren sokken. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

happy socks in amsterdam voor heren

Happy Socks voor Heren

Het bedrijf is in 2008 begonnen. Twee vrienden hadden een visie: geluk verspreiden door een alledaags voorwerp om te toveren in een kleurrijk stukje design. Met gedrevenheid en creativiteit was de happy sok het resultaat. Tegenwoordig zijn de sokken razend populair en liggen ze overal in de schappen.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Limited collection sokken

Happy Socks heeft met verschillende artiesten limited collecties uitgebracht;

  • Rolling Stones
  • Wiz Khalifa
  • The Beatles
  • Andy Warhol
  • Stutterheim

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Happy Socks, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

Post your comment

Heerenzaak