HV POLO voor Heren

HV POLO voor Heren HV POLO voor Heren

"HV Polo" voor heren. Het merk HV POLO is een begrip in de paardensport. Het bedrijf maakt high-end poloshirts en andere kleding van de beste stoffen. HV Polo is opgericht in 1980 en is inmiddels uitgegroeid tot een fantastisch merk. Elk shirt van het merk heeft zijn eigen unieke stijl. Daarnaast zijn de shirts te herkennen aan het het logo. Het logo bevat twee paarden en twee polosticks. Bekijk alles van het merk HV Polo online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

HV POLO voor Heren

"HV Polo" voor heren. Het merk HV POLO is een begrip in de paardensport. Het bedrijf maakt high-end poloshirts en andere kleding van de beste stoffen. HV Polo is opgericht in 1980 en is inmiddels uitgegroeid tot een fantastisch merk. Elk shirt van het merk heeft zijn eigen unieke stijl. Daarnaast zijn de shirts te herkennen aan het het logo. Het logo bevat twee paarden en twee polosticks. Bekijk alles van het merk HV Polo online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

HV Polo: modieus en stijlvol

HV Polo in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De poloshirts en T-shirts zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige HV Polo kleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren poloshirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

hv polo in amsterdam voor heren

HV Polo voor Heren

Sinds 1980 is “HV” een begrip in Nederland. Destijds is de eerst winkel geopend. De bedenkers van het merk hebben passie voor de paardensport. Al vrij snel is het merk uitgegroeid tot een luxe merk met een drive voor competitie en teamspirit. Het merk is sinds 2004 (bijna) overal te koop.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De eigenschappen van een polospeler

Als je een polospeler benadert, bevat een polospeler een aantal eigenschappen. Dit zijn:

  • Passie
  • Creativiteit
  • Inzet
  • Moed

Elk product van HV Polo wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd. Hierdoor is ieder product van HV Polo zeker van zijn unieke stijl en hoogwaardige kwaliteit..

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals HV Polo, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie HV Polo up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je hv polo shirt in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak