Jacques Britt voor Heren

Jacques Britt voor Heren Jacques Britt voor Heren

"Jacques Britt" voor heren. De overhemden van Jacques Britt worden gemaakt van uitstekende materialen. Het merk gebruikt hoogwaardig katoen in de overhemden. Dit resulteert in shirts van goede kwaliteit. De overhemden van Jacques Britt kun je dragen op elke gelegenheid. Het is een Duits merk dat opgericht is in 1969. De collectie van Jacques Britt is sinds kort gestroomlijnd. Voorheen kende het merk drie series: White label (comfort fit), Brown Label (custom fit) en Blue Label (Slim Fit). Tegenwoordig heten de overhemden anders en is het: custom fit en slim fit. Bekijk alles van Jacques Britt online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 98

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 98

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Jacques Britt voor Heren

"Jacques Britt" voor heren. De overhemden van Jacques Britt worden gemaakt van uitstekende materialen. Het merk gebruikt hoogwaardig katoen in de overhemden. Dit resulteert in shirts van goede kwaliteit. De overhemden van Jacques Britt kun je dragen op elke gelegenheid. Het is een Duits merk dat opgericht is in 1969. De collectie van Jacques Britt is sinds kort gestroomlijnd. Voorheen kende het merk drie series: White label (comfort fit), Brown Label (custom fit) en Blue Label (Slim Fit). Tegenwoordig heten de overhemden anders en is het: custom fit en slim fit. Bekijk alles van Jacques Britt online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Jacques Britt: internationale, stijlvolle overhemden

Jacques Britt in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Jacques Britt herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

jacques britt shirts in amsterdam voor heren

Jacques Britt voor Heren

Jacques Britt is een eigentijds merk dat al ruim een halve eeuw meegaat. Het bedrijf is opgericht in 1969 door Gert Seidensticker. Wellicht ken je de naam van het merk Seidensticker overhemden. Het merk heeft één missie: "shirts produceren van topkwaliteit". De shirts van Jacques Britt zijn "high standard" overhemden. Gert Seidensticker is een ondernemer, door het Franse “Jacques” en het Engelse “Britt” te combineren ontstond een naam die makkelijk te gebruiken is in de hele wereld. Tegenwoordig wordt Jacques Britt gezien als het luxe kleine broertje van het merk Seidensticker. Hierdoor kan het merk zich echt onderscheiden door alleen overhemden van de hoogste kwaliteit te leveren.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De pasvormen van het merk

Jacques Britt hanteert tegenwoordig twee verschillende pasvormen, dit zijn:

  • Slim fit: sterk getailleerde overhemden
  • Custom fit: licht getailleerde overhemden

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Jacques Britt. Blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Jacques Britt up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

Koop je jacques britt overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak