John Miller voor Heren

John Miller voor Heren John Miller voor Heren

"John Miller" voor heren. De shirts kenmerken zich door de luxe en kwaliteit. John Miller overhemden en shirts worden geproduceerd van de hoogwaardige stoffen en zijn een verrijking voor elke mannen kledingkast. Vroeger stond John Miller bekend onder te term 'Cotonissimo'. De roots van het bedrijf ligt in Budel. De shirts geven een luxe en klassieke toevoeging aan de herenmode. John Miller overhemden zijn beschikbaar in een recht model (regular fit), licht getailleerd model (tailored fit) en sterk getailleerd model (slim fit). Daarnaast kun je kiezen uit zes verschillende boorden. Bekijk alles van John Miller online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 157

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 157

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

John Miller voor Heren

"John Miller" voor heren. De shirts kenmerken zich door de luxe en kwaliteit. John Miller overhemden en shirts worden geproduceerd van de hoogwaardige stoffen en zijn een verrijking voor elke mannen kledingkast. Vroeger stond John Miller bekend onder te term 'Cotonissimo'. De roots van het bedrijf ligt in Budel. De shirts geven een luxe en klassieke toevoeging aan de herenmode. John Miller overhemden zijn beschikbaar in een recht model (regular fit), licht getailleerd model (tailored fit) en sterk getailleerd model (slim fit). Daarnaast kun je kiezen uit zes verschillende boorden. Bekijk alles van John Miller online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

John Miller: shirts met verfijnde details en modische ontwerpen

John Miller in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige John Miller herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

john miller shirts in amsterdam voor heren

John Miller voor Heren

De gemeente Budel ligt in Brabant (nu Cranendonck) de roots van het merk John Miller. Het is van het familiebedrijf Van Winkel Fashion: dé shirt specialist sinds 1949. Naast het produceren van John Miller Shirts, maken ze ook Ledûb shirts. De oprichter Sjef van Winkel stoorde zich soms aan onverzorgde boorden en opkrullende boordpunten. Bij het merk zie je deze boorden en boordpunten niet. Het is een ontwikkeld high-end merk van klasse.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De zes verschillende boorden:

 • Cutaway boord: een stijlvolle boord waarvan het boord blad schuin naar achteren is weggesneden
 • Widespread boord: een gesneden boord, de punten van de blouse lopen wat wijder weg dan bij een normale boord
 • Extra widespread boord: een diep weggesneden boord, de punten van het shirt lopen wat wijder weg dan bij een wide spread boord
 • Semi spread boord: Een meer klassieke boord (zoals kent). De rechte boordpunten lopen redelijk recht naar voren.
 • Button-down boord: knoopjes houden de punten van de boord naar beneden
 • Wing-Tip boord: ook wel een vlinderboord of vadermoordenaar (voor smoking of gala)

oftewel: shirts voor elke stijl, elke gelegenheid en iedere man. Gemaakt in Nederland.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals John Miller. Blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie John Miller up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je john miller shirts in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak