Kronstadt voor Heren

Kronstadt voor Heren Kronstadt voor Heren

"Kronstadt" voor heren. De overhemden van Kronstadt staan bekend om hun hippe en trendy look. De Kronstadt shirts zijn zeer geschikt voor casual gebruik. Een shirt van het merk kun dragen op (bijna) elke gelegenheid. Hiermee onderscheidt het merk zich van andere merken. Kronstadt richt zich op mannen die net wat anders zoeken. Moderne overhemden van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt in Denemarken. Dit jonge merk uit Scandinavië heeft in snel tempo zijn collectie uitgebreid. Veel mannen kennen de flanellen overhemden van het merk. Bekijk alles van Kronstadt online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Kronstadt voor Heren

"Kronstadt" voor heren. De overhemden van Kronstadt staan bekend om hun hippe en trendy look. De Kronstadt shirts zijn zeer geschikt voor casual gebruik. Een shirt van het merk kun dragen op (bijna) elke gelegenheid. Hiermee onderscheidt het merk zich van andere merken. Kronstadt richt zich op mannen die net wat anders zoeken. Moderne overhemden van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt in Denemarken. Dit jonge merk uit Scandinavië heeft in snel tempo zijn collectie uitgebreid. Veel mannen kennen de flanellen overhemden van het merk. Bekijk alles van Kronstadt online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Kronstadt: een jong merk uit Denemarken!

Kronstadt in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Kronstadt herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

kronstadt overhemden in amsterdam voor heren

Kronstadt voor Heren

In 1999 is het merk opgericht in Denemarken. De naam komt van de Russische stad, Kronstadt. In een zeer korte tijd hebben ze het merk weten te brengen tot waar het nu staat. De ambitie van het merk is simpel: ze willen z.s.m. een modemerk met betekenis worden. Bij het merk kun je terecht van overhemden tot korte broeken: het merk biedt een complete heren collectie. In Denemarken is het zelfs één van de populairste merken. Het is een merk waar je voor je gehele garderobe terecht kunt.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De kenmerken van het merk

Kronstadt overhemden kun je gemakkelijk herkennen aan:

  • De weving flanel: dit voelt super zacht aan op de huid
  • De button down boorden: de boord is vast gemaakt met knoopjes
  • De houten knoopjes

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Kronstadt. Blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Kronstadt up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je kronstadt shirts in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak